Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 2398x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
American Commandos
Akční hry - 25x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Ultimate Assasin
Akční hry - 24x
Chcete-li se alespoň na chvíli vžít do kůže nájemného zabijáka, pak ve hře Ultimate Assasin můžete. Nejedná se o nijak skvěle graficky zpracovaný kousek, nicméně hratelností je na hodně dobré úrovni. S černou tečkou se potřebujete dostat vždy ke svému barevnému cíli, ale cestou narazíte na nebezpečné nepřátele.
Rambo The Revenge
Akční hry - 29x
A je tu oblíbený filmový hrdina John Rambo. V tomto díle jeho akčního dobrodružství se podíváme do Asie, kde budete mít za úkol pokosit pár stovek nepřátelských vojáků. K ruce máte výkonný kulomet gatling.
Drone Wars
Akční hry - 29x
Ve vesmíru se to dneska zase jednou semele. V této hře máte různé módy na výběr. V některých budete budovat svoji vesmírnou základnu, některé budou pro změnu vojenské, kdy budete muset likvidovat tuny protivníků.
Storm the house 2
Akční hry - 23x
Vaše pevnost je teď celá ve vašich rukou. Myslíte, že stačíte na to, chránit ji dokud neodstraníte všechny nepřátelské útoky? Nebude to jistě hračka pro začátečníka, ale s vašimi schopnostmi to jistě pohodově zvládnete.
Batman Defend Gotham
Akční hry - 510x
V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.
hra v Unity3D
Red Crucible 2
Akční hry - 10x
Luxusní válečná 3D střílečka. V roli neohroženého příslušníka elitních jednotek se musíte vypořádat s celou řadou nepřátel. Vyzkoušejte bezvadné 3D prostředí a dobře si zastřílejte. Hra je v enginu Unity.
Pandora Epic Battles
Akční hry - 24x
Pandora Epic Battles se dá zařadit mezi klasické RPG hry. Dostanete totiž možnost vzít si na starost jednu postavičku, se kterou se vydáte do boje. Hra sice po vizuální stránce nijak neuchvátí, nicméně hratelností je na poměrně slušné úrovni. Cestou dostáváte různé úkoly, které můžete vyplnit pro postup dále.
3D Space Hawk
Akční hry - 25x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
Nitrome Fat Cat
Akční hry - 37x
Zahrajte si dvojroli společně se sovou a koťátkem v této bláznivé dovednostní střílečce. Úkolem je ke kočce dostat co nejvíce dobrůtek a koláčů. Hra má příjemnou grafiku, jednoduché ovládání a bezesporu zaujme každého hráče.
Ultraman Infinite Fighting
Akční hry - 30x
Brutální a gigantická monstra opět útočí na nebohé pozemšťany. Ujměte se role jednoho z hrdinů a pokuste se odrazit mocné útoky krvelačných vetřelců. Hra má super grafiku a hratelnost. Mohou ji hrát dva hráči.
Zombie Splatter
Akční hry - 33x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
John Rambo 4
Akční hry - 27x
Zahrajte si na neohroženého Ramba bojujícího v džungli s hordou barmských vojáků. Hra je poměrně těžká, protože musíte odrážet útoky ze čtyř stran.
Bug Slayer
Akční hry - 32x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.
Barnville Massacre
Akční hry - 25x
Stala se strašlivá věc a díky tomu se proměnily mírumilovné druhy na vražedné zabijáky. Chystají se přepadnout vaši farmu a zničit jí, což nesmíte ani náhodou dopustit. Proto se chopíte obrany statku se zbraní v ruce. Postupem času si můžete nakoupit lepší vybavení, jelikož i nepřátelé se proti vám zlepšují.