Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 2132x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stag knight
Akční hry - 9x
V této oddechové online hře máte jediný úkol - zmydlit všechny křupany, kteří se na vás hrnou ze všech stran. V roli udatného řytíře můžete vyzkoušet ostří svých mečů a také zubů motorové pily :o).
Camper Strike
Akční hry - 1355x
Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.
hra v Unity3D
Rock vs Zombies
Akční hry - 2352x
Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.
299 The Lost Spartan
Akční hry - 6x
Probojujte se v této hře přes moře, kde na Vás čeká mnoho nepřátel. Dokážete se probojovat pouze se štítem a kopím? S každým normálním úderem získáváte kombo body, které pak můžete využít jako bombo útok.
Zombies Attack Again
Akční hry - 34x
Vaším úkolem je pozabíjet v této super hře veškeré zombíky, kteří se v této hře objevují. Dávejte si pozor, aby vás nezabili. Tito zombíci na vás jdou ze záhrobí. Tak se do této super hry dejte.
Hidden Zombie
Akční hry - 7x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.
Zombie Wrangle
Akční hry - 39x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Tech Wars
Akční hry - 30x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
Zombie Invaders 2
Akční hry - 29x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?
Stoneage Blast
Akční hry - 21x
V této hře se vydáváte do oblak, kde se setkáte s nebezpečím, kterému budete muset čelit. Poletíte na jakési červené příšerce a budete muset zničit modré příšerky, které se Vás pokusí zabít. Na konci se potkáte s hlavním bosem.
Foxy Sniper
Akční hry - 23x
Jste policejní odstřelovač, který má za úkol ničit zločince. Přečtěte si zadání mise, vyhledejte danou osobu a zastřelte jí. Dávejte si ale pozor, ať si nesplete padoucha s obyčejným člověkem.
Canyon Glider
Akční hry - 20x
Cílem této hry je doletět až na konec určené trasy. Začínáte na srázu, kde se s panáčkem musíte pořádně rozběhnout a pak už jen letíte a prolítáváte bonusové kroužky, ale pozor na ptáky, kteří vás mohou lehce z rógala shodit..
Rise of the Marshals
Akční hry - 31x
Neskutečně skvělá hra s RPG prvky. Tato super hra má skvělou hratelnost a také příběh. Tak se do toho dejte a pobijte všechny nepřátelské jednotky, které se v této hře stále objevují. Nenechte se zabít.
Powerfox - zachraňte svět
Akční hry - 27x
Powerfox je neohrožená lištička, která si troufá zachránit celý svět. V tomto případě se jedná o pěknou, ale mírně ztřeštěnou online hru. V každé úrovni se postupně utkáte s několika těžkými protivníky. Využívejte bonusy, které padají z nebe v podobě krabic. Hra Powerox se ovládá šipkama, střílení je klávesou A.
Tequila Zombies
Akční hry - 259x
Hry se zombie v hlavní roli bývají velice populární, a proto vznikla i hra s názvem Tequila Zombies. Dostanete na starost osamoceného válečníka, jenž se chystá zlikvidovat všechny nemrtvé, kteří by se mu dostali do cesty. Nejedná se o úplně jednoduchou úlohu, protože jejich počet postupem času vzrůstá.