Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 3468x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zone of Destruction
Akční hry - 46x
Luxusní střílečka pro milovníky akčních her. Zkuste porazit všechny protivníky a dostat se ze zóny smrti. Budete se muset prostřílet a prohrabat přes davy jednotek a přes různé překážky. Ale odměnou bude skvěle prožitý herní čas.
SWAT Tank
Akční hry - 24x
Nabijte dělo tanku a vystřelte náboj tak, abyste zničili všechny nepřátelské vojenské jednotky. Munice je však poměrně omezená, proto je nutné velmi dobře mířit a reagovat rychle, protože nepřítel útočí velmi silně.
hra v Unity3D
Motor Wars 2
Akční hry - 49x
Povedená akční řežba, ve které můžete zkusit boj proti hráčům z celého světa. Nechybí herní módy jako týmový deathmatch, capture the flag a klasické závody. Hra je v enginu Unity3D, takže nezapomeňte povolit plugin pro náš web.
Battle Over Berlin
Akční hry - 27x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Playing with fire 2
Akční hry - 21x
Každé dítě ví, že s ohněm by si hrát nemělo. Výjimku ale tvoří tahle předělávka starého dobrého Bomber-Mana. Jako vždycky se probouchejte k nepříteli a snažte se ho svým dynamitem zasáhnout a zničit.
Twilight-Valkyrie
Akční hry - 9x
Zastřelte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran vesmíru. Dokážete se dostat až na konec této hry? Záleží jen na Vás, jak šikovní budete. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
hra v Unity3D
Executioner
Akční hry - 45x
Poněkud brutální online hra, ve které si zahrajete na strážného ve věznici, ze které právě utíkají vězni. S každým zabitím vězněm dostanete body, za které si můžete vylepšit arzenál. Snažte se střílet a mířit co nejrychleji.
Commander
Akční hry - 30x
Vaším cílem v této super hře je sestřelit všechny nepřátele a zničit jejích základny, abyste dokončili misi. Nakupujte nové zbraně z obchodů a vylepšujte je. Po každé úrovní a zničením jejích táborů vyhrajete tuto hru
Ben 10 In War
Akční hry - 41x
Ben se dostal do křížku s těmito zombie mozky. Vaším úkolem je vŠechny tyto zombíky zabít. Tak se do toho dejte a nedejte se. Všechny postřílejte. Tak se do toho dejte a ukažte co v této super hře dokážete.
Pandora Epic Battles
Akční hry - 24x
Pandora Epic Battles se dá zařadit mezi klasické RPG hry. Dostanete totiž možnost vzít si na starost jednu postavičku, se kterou se vydáte do boje. Hra sice po vizuální stránce nijak neuchvátí, nicméně hratelností je na poměrně slušné úrovni. Cestou dostáváte různé úkoly, které můžete vyplnit pro postup dále.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 38x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
Monstre 2
Akční hry - 26x
Používejte váš kanón pro sestřelení několika budov! Pokuste se udělat vše, aby se vše zhroutilo a ujístěte se, že žádné monstrum nepŘežilo! Dokážete získat zlatou medajli?
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 15x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Spellstorm
Akční hry - 33x
Učení mistři zadali těžký úkol, který musíte splnit. Stojíte před temnou věží, kde potřebujete zničit síly chaosu. Autoři vás postupně dostanou do děje a osvojíte se základní prvky ovládání díky jednoduchému průběhu. Postupem času se ale obtížnost rapidně zvyšuje, takže se postavíte do cesty velkému množství nepřátel.
Days 2 Die
Akční hry - 26x
V této hře je Vašim úkolem postavit se zombíkům a nepřijít přitom o svůj drahocenný život. Budete muset všechny zombíky zabít dříve, než zabijí oni Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry. Nudit se určitě nebudete.