Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 62x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Black
Akční hry - 22x
Black patří mezi hry, ve kterých si vezmete na starost osudy vojáka, jenž si snaží prorazit cestu přes přesilu nepřátelských jednotek bez nároku na posily. K dispozici alespoň máte různé druhy zbraní, takže můžete takticky rozmýšlet, jak se nejlépe vybavit, aby nepřátele zmizeli z povrchu zemského nadobro.
X-Fightingpet 1.5
Akční hry - 25x
X-Fighting Pet je flash hra, která v sobě spojuje několik žánrů. Předně jsou to akční souboje, hra se zvířaty a další zajímavé herní prvky. Hra má naprosto úžasnou grafiku, rozhodně se budete skvěle bavit.
Robot Territories
Akční hry - 23x
Tahle akční vojenská hra vás jistě vtáhne do víru splašeného děje. Nepřátelé se na vás hrnou jeden za druhým a vy se musíte nějak bránit. Zničte v každém kole určitý počet protivníků a proveďte komba pro postup.
Gorilla Grodd Barrels of Peril
Akční hry - 23x
Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.
Gear of Defense 2
Akční hry - 29x
Druhý díl úspěšné a kvalitní střílečky Gear of Defense. Opět bude vaším nelehkým úkolem obrana základny před vlnami nepřátelských monster z hlubin vesmíru. Pomocí dvou zbraní zneškodněte všechny cizáky.
Rescue Mission
Akční hry - 24x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.
Visible 3
Akční hry - 21x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.
Flash Element 2
Akční hry - 1x
Tato obranná hra vás vcucne a nepustí. Vyberte si mapu a potom se pusťte do stavění obranných věží kolem cest. Musíte se postarat o to, aby byli vaši nepřátele zastřeleni a nemohli vám ukrást vaše elementy, které potřebujete.
Tailspin
Akční hry - 5x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Tank 2010
Akční hry - 29x
Ujměte se role odvážného tankisty, který musí stůj co stůj ubránit válečnou linii. Zničte všechny útočící lodě a nenechte si poškodit váš obrněný tank. Hra není vůbec lehká, ale zase vydrží na dlouho.
Bridge savior
Akční hry - 1x
Pokuste se postavit most a dostat se na druhou stranu břehu ke své přítelkyni, kterou chtějí zabít. Most vám budou bourat lodě a ryby, takže si obrňte nervy. Vše musíte provést co nejrychleji. Vyhrajete tuto hru?
Battle for Gondor
Akční hry - 4x
Vaším úkolem v této akční hře je ochránit vaši zemi před útokem Orků. V tomto nelítostném boji nebudete naštěstí sami. Na pomoc máte armádu, kterou získáváte za zlato. A zlato získáváte za mrtvé Orky. Vašeho bojovníka ovládáte klávesami WASD a mezerníkem. Superhra Battle for Gondor není pro žádná ořezávátka, tak se snažte :).
Werewolf Vampire War
Akční hry - 10x
Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.
King of fighters - staňte se kung-fu legendou
Akční hry - 0x
Flash hra King of fighters patří mezi klasické automatové zápasnické hry. Na začátku si vyberete svého bojovníka, soupeře a pak už se vrhnete do lítého boje. Kromě obvyklých kopanců a úderů můžete využít i speciální akce. Než se pustíte do boje, doporučuji trochu trénovat).
Bubble tanks
Akční hry - 24x
Ikdyž byste podle názvu čekali spíše nějakou tankovou řežbu, není tomu úplně tak. Máte sice tank, ten je však z bublinek. Čím více bublinek na sebe naberete, tím jste silnější a lépe se ubráníte ostatním bublinovým tankům. Je to skutečně výborná hra. Jak ji jednou spustíte, těžko budete končit ;-).