Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 1978x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mass Mayhem
Akční hry - 40x
Mass Mayhem vypadá jako opravdu netradiční hra, ve které se stanete velice nebezpečným člověkem. Vžijete se totiž do role atentátníka, který chystá zlikvidovat co největší možný počet lidí. Vždy dostanete speciální cíl, jenž se musíte pokusit splnit, aby se dalo pokračovat do další fáze hry. Zničte všechny!
Immortals Siege
Akční hry - 65x
Jak už sám název této superhry napovídá, půjde o dobývání pevnosti hordou nemrtvých zombíků. Ta pevnost je vaše, a taky povinnost ji ubránit. Takže vylepšujte zbraně a mějte opravdu přesnou mušku.
Gangsta Bean
Akční hry - 21x
Občas by si každý jistě chtěl vyzkoušet, jaké to musí být v kůži drsňáckého Gangstera, který pevnou rukou vládne ve své čtvrti. Vybojujte si co největší respekt a zničte všechny chuligány po ulicích.
Castle Guardian
Akční hry - 453x
Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.
Dead Frontier Night Two
Akční hry - 11x
Výborné pokračování akční hry Dead Frontier. Opět se budete probíjet temnými uličkami a kosit zombie a stvůry nakažené virem N4. Hra má skvělou atmosféru, chvílemi se možná budete i bát... to až na vás ze tmy zaútočí krvelačný zombie. Rozhodně hru spouštějte ve větším okně.
Ether Cannon
Akční hry - 549x
Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.
Thing thing 2
Akční hry - 32x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
John Citizen
Akční hry - 13x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
S.W.A.T. stickman
Akční hry - 41x
V této hře se stanete tajným agentem, který má za úkol zničit skupinu teroristů. Zažijete mnoho nebezpečných přestřelek, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech. Dokážete úkol i přes přesilu nepřátel splnit?
Shadow Rising
Akční hry - 45x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 35x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Headless Zombie
Akční hry - 27x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.
Rombo Rush
Akční hry - 748x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 19x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
Plazma Burst 2 VOID
Akční hry - 21x
Super akční střílečka pro všechny kluky. Druhý díl této hry je značně vylepšen a přináší pěknou porci akční řežby. Dostaňte se až k exitu a cestou zničte všechny nepřátelské jednotky. Postupem hry získáte lepší zbraně a pocit ze hry tak bude o dost lepší.