Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Umbross
sponzorované odkazy

Umbross

Hrajete online hru Umbross

Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.

ovládání hry Umbross

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 884x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Ba Boing
Arkády - 32x
Pěkná lehce logická skákačka Ba-Boing! vás zavede k partičce skřítků, kteří hledají cestu k teleportu. Vaším úkole je rozmístit různé skákačky v bludišti tak, aby se skřítci dostali až k východu.
Bomb It
Arkády - 56x
Bomb It je pěkná arkáda, ve které budete v bludišti klást bomby, sbírat bonusy a hlavně ničit soupeře. Hrát můžete dokonce dva hráči proti sobě na jednom počítači. Ovládání je přes klávesnici. Po každém umístění bomby se schovejte mimo dosah výbuchu. V bludišti na vás čeká až 12 různých bonusů. Máme tu i druhý díl této hry.
hra v Unity3D
Crash Drive 2
Arkády - 54x
Zdařilá online hra v 3D enginu Unity3D. Zaposlouchejte se do hřmotného burácení. Není to lev ani tygr, dokonce ani slon. Je to nabušená čtyřkolka, se kterou zažijete kopec herní zábavy v této hře.
Koulovaná
Arkády - 70x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
Wonder Boy
Arkády - 15x
Klasická arkádová hra, ve které vedete panáčka a sbíráte klíče. Samozřejmě je nutné vyhýbat se zlým psům, jejichž kousnutí by vás stálo život.
Jumping Bananas
Arkády - 32x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
Beggars
Arkády - 35x
Zkuste tuhle povedenou skákačku pro dva hráče. Hra nabízí nejen skvělou hratelnost, ale také super grafiku, která vás dozajista potěší. Coby dva neandrtálci budete překonávat nejrůznější překážky.
Lunar Command - retro klasika
Arkády - 42x
Hra Lunar Command vám vnutí vzpomínku na klasické arkády z 80. let, kdy nebyla na prvním místě grafika, ale hratelnost a zábava. Cílem je chránit vaši měsíční základnu před nepřátelskými střelami. Sestřelit střely není tak těžké, ovšem vše je ztíženo tím, že máte pouze omezený počet raket...
Kick Ass Homer
Arkády - 56x
Příjemný oddychovka, ve které budete odpalovat Homera tak, aby doletěl co nejdále. Samozřejmě je nutností cestou sbírat různé bonusy, které výsledný let o něco prodlouží. Ve hře nechybí obchod, ve kterém si nakoupíte různá vylepšení.
Run Horace Run
Arkády - 36x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Star Ball
Arkády - 70x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
Super Doggy
Arkády - 26x
Pejskové patří mezi oblíbená zvířátka, čehož využívají i autoři hry s názvem Super Doggy, aby přilákali hráče na svůj výtvor. K ovládání si vezmete superhrdinu ze zvířecí říše, kterým není nikdo jiný, než nadaný pes. Zlotřilý nepřítel unesl štěňátka, která potřebují vysvobodit, o což se postaráte právě se super psem.
The Simpsons Happy Hour
Arkády - 27x
Vočko pořádá Happy Hour a rozhazuje drinky Simpsons. K jeho hospodě se seběhli všichni ze Springfieldu, aby se zadarmo napojili. V této zábavné minihře hrajete roli rošťáka Barta. Vaším úkolem je sebrat co nejvíce drinků. Vyhýbejte se Nelsonovým nástrahám, které hází ze střechy. Překážející obyvatele a nástrahy můžete přeskočit. Takže hop na skejt a drinky sem ;-).
Robot Lost
Arkády - 33x
Robot jménem End-7 se jednoho dne probudil a neměl vůbec potuchy co se to děje. Jediné co ví je, že je naprogramován na misi, kde musí sbírat kousky hlavolamu a dostat se až do Terminálu. Dobrodružná skákačka pro všechny hráče.
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 53x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.