Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Umbross
sponzorované odkazy

Umbross

Hrajete online hru Umbross

Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.

ovládání hry Umbross

myší, viz instrukce ve hře • 0.47 MB • 1180x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Jim Loves Mary
Arkády - 34x
Velmi pěkná skákačka v povedené grafice. Hra je určena pro dva hráče, ale můžete ji hrát i sami - jen budete ovládat dvě postavičky. Cílem v každé úrovni je dostat k sobě zamilovaný páreček - Jima a Mary. Proskákejte překážky, sbírejte srdíčka a dostaňte milence k sobě.
The chronicles of Stinky Bean
Arkády - 42x
Vydejte se na cestu s fazolí. Vašim úkolem je najít pořádně smaženého Gerbila, jenž je ukrytý pod stromem života. Po cestě se budete muset vypořádat s překážkami, které na Vás čekají. Takže neváhejte a pusťte se do hry. Nudit se určitě nebudete.
Solar Wind
Arkády - 43x
Zábavná a chytlavá minihra, ve které provázíte svého hrdinu nebezpečným vesmírem. Vaším úkolem je proletět co nejdále a vyhýbat se nejrůznějším nástrahám. Hra se ovládá levým tlačítkem myši (přidáváte plyn :-))
Alex in danger
Arkády - 19x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 10x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Baby Chute - batole na padáku
Arkády - 27x
Řiďte malé batole na jeho seskoku s padákem. Cestou sbírejte lahvičky s mlékem a dávejte pozor, aby se lahve nedotkly padáku a mráčky batolete. Pěkným bonusem je blinkání, při kterém je vaším úkolem strefit se do balónku :).
Party Pals
Arkády - 67x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Bee Jeez - čmelákovo dobrodružství
Arkády - 26x
Roztomilý čmeláček Buzz právě utekl z továrny, kde ho držel zlý šéf. Než se však Buzz dostane domů, čeká ho strastiplná cesta. Budou na něj útočit kamaikaze komáři, vosy a další havěť. Dostaňte Buzze v této superhře domů. Hra se ovládá myší, spusťte ji ve větším okně.
Hello Worlds!
Arkády - 30x
Ze začátku hry si projdete přes několik míst, kde se dozvíte něco málo k základním principům hry. S podivuhodně vypadajícím tvorem se podíváte do světa, kde potřebujete posbírat mince. V každé z misí byste měli získat všechny hvězdičky a hlavně postupovat rychle. Snažte se pokaždé dostat do výstupních dveří.
Bartender
Arkády - 32x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
Moolga
Arkády - 38x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)
Jim Loves Mary 2
Arkády - 29x
Pokračování skvěle zpracované logické skákačky. Jim miluje Mary, ale ta je schovaná kdesi za překážkami. Vaším cílem je proskákat přes různé zádrhele a dostat se k Mary. Levely jsou poměrně důmyslně udělané a není to nic lehkého,
Cute Monster Jump Game
Arkády - 33x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.
Tarzan Swing
Arkády - 32x
Tarzan se stal pánem džungle, ale jako malý si musel získat svojí pozici. V džungli se ukrývají lahodné banány, které potřebuje Tarzan posbírat a s tímto úkolem mu budete muset pomoci. Pohybovat se budete po liánách, ale musíte si dávat dobrý pozor, aby se liána příliš nepřetížila a pod Tarzanem nepraskla.
Kick Out Miley
Arkády - 67x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.