Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Phantom Imperial

Hrajete online hru Phantom Imperial

Parádní akční online hra s prvky strategie. Vaší misí nebude nic menšího než obrana vlastního území před útokem nepřátelských vojenských jednotek. Dobře umístěte své jednotky a nezapomeňte je dobře vylepšovat.

ovládání hry Phantom Imperial

myší, viz instrukce ve hře • 8.93 MB • 183x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Burger Restaurant 2
Strategie - 12x
Pokračování úspěšné superhry Burger Restaurant. Opět se setkáme s mladou hrdinkou, která si otevřela vlastní restauraci s prodejem hamburgerů. Podaří se vám úspěšně vyřídit všechny objednávky od hladových zákazníků?
Youda Farmer 3
Strategie - 52x
Bezvadná farmářská online hra vhodná nejen pro dívky, které obecně mají farma hry rády nejvíce. Zkuste si to, jaké to je vést malou farmičku. Od péče o plodiny až po jejich prodej a investice do zázemí.
Age of Warriors
Strategie - 39x
Pěkný herní kousek, který osloví zejména hráče milující různé tower defense a obranné hry. Úkolem bude ubránit vaši vikingskou základnu před vpádem Římanů. Starejte se o zisk surovin a trénování jednotek.
Snafu TD
Strategie - 21x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
Duels Defense
Strategie - 16x
V této online hře se budete bránit před nájezdy nepřátel. Jejich síla každým kolem vzroste. Proto se pokuste rozestavět obranné věže kolem příjezdových cest tak, aby jste se i jejich vzrůstající síle ubránili.
Defend Your King
Strategie - 28x
Jak už název celkem jasně napovídá, půjde v této super hře o cohranu vašeho krále. Na něj útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy proti nim postavte své speciálně vycvičené bojovníky a vyhrajte.
Master of the secret sea
Strategie - 0x
V této online hře se setkáte s mladým námořníkem, který ztratil svou paměť. Aby jste mu připomněli jeho námořnický život vydáte se s mladým mužem na plavbu po moři plnou dobrodružství, pirátů a zlata.
Football Defans
Strategie - 37x
Řádění některých fotbalových pseudofanoušků se stává neskutečným, čemuž musí zabránit policejní oddíly. Ve hře Football Defans se k sobě chtějí dostat dva znesvářené tábory věčných rivalů, aby se mohly poprat. Do cesty jim musíte postavit policejní jednotky, aby je odradily od jakýchkoliv nepřístojností.
Dead Tree Defender
Strategie - 25x
Výborná hra, ve které se pokusíte coby lučištník ochránit se svými přáteli jeden starý strom. Ovládání je vpodstatě jednoduché - pozicí kurzoru myši a délkou stisku levého tlačítka udáváte směr a sílu střely. Cílem je pokosit všechny útočí nepřátele.
Strategy Defense 2
Strategie - 25x
Strategy Defense 2 už jak název napoví je druhý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
Crash Town
Strategie - 43x
Prvotřídní online hra na řízení městského provozu. Vaším úkolem je starat se o plynulou a bezpečnou dopravu. Můžete přidávat značky, silniční pruhy a semafory. Správnými změnami docílíte plynulé dopravy bez nehod.
Momentum Missile Mayhem
Strategie - 21x
Momentum Missile Mayhem je výborná hra, ve které musíte ubránit váš energetický zdroj. Nepřátelé se na vás hrnou ve vlnách, samozřejmě nesmíte nechat projít ani jednoho. Nejprve máte obyčejné energetické dělo, nicméně později můžete kupovat lepší zbraně a vylepšovat. Hra se ovládá myší (kliknete do oblasti děla, zamíříte červeným paprskem, natáhnutím zvolíte sílu a pustíte tlačítko myši). Momentum Missile Mayhem je náročná hra a taky dost velká. Bude se o déle načítat.
Shadez
Strategie - 9x
S touto skvělou hrou se vydáte do doby, kdy každý zbrojí proti každému. Vy se stanete generálem jednotky, kterou musíte vést v bojích proti svým nepřátelům. Zažijete mnoho těžkých situacích, ale věřím, že zvítězíte.
Bloons Tower Defense
Strategie - 36x
V online hře Bloons Tower Defense budete čelit útoku neposedných balónků. Postavte opičky, vrhače špendlíků, ledové a bombardovací věže tak, aby ani jeden balonek neprošel bludištěm. Hra má celkem 50 úrovní, není těžké ji dohrát na první pokus. Hned jak to bude možné, tak si pořiďte Super Monkey - vítězství je pak hračkou.
The Summoning
Strategie - 23x
Používejte veškeré vaše schopnosti k tomu, abyste přežili v této hře a zabili veškeré nepřátelské jednotky, které do vás jdou. Máte tady celkem 11 schopností a vy si musíte hlídat manu a také životy.