Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Phantom Imperial

Hrajete online hru Phantom Imperial

Parádní akční online hra s prvky strategie. Vaší misí nebude nic menšího než obrana vlastního území před útokem nepřátelských vojenských jednotek. Dobře umístěte své jednotky a nezapomeňte je dobře vylepšovat.

ovládání hry Phantom Imperial

myší, viz instrukce ve hře • 8.93 MB • 440x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Youda Farmer 3
Strategie - 52x
Bezvadná farmářská online hra vhodná nejen pro dívky, které obecně mají farma hry rády nejvíce. Zkuste si to, jaké to je vést malou farmičku. Od péče o plodiny až po jejich prodej a investice do zázemí.
The Kings League Odyssey
Strategie - 22x
Opět je tu pokračování jedné z oblíbených her. V této strategické online hře se stanete hrdinným bojovníkem ve vašem království. Připojte se ke královské lize a poražte nepřítele. Více jednotek, více upgradů, více úkolů.... to je tahle super hra.
Bloons Tower Defense
Strategie - 37x
V online hře Bloons Tower Defense budete čelit útoku neposedných balónků. Postavte opičky, vrhače špendlíků, ledové a bombardovací věže tak, aby ani jeden balonek neprošel bludištěm. Hra má celkem 50 úrovní, není těžké ji dohrát na první pokus. Hned jak to bude možné, tak si pořiďte Super Monkey - vítězství je pak hračkou.
Ice Cream Shop Management
Strategie - 24x
Ice Cream Shop Management si oblíbí především dívky a malé slečny, které rády hrají strategické hry s tématem provoz restaurace a virtuální zaměstnání. Vaším úkolem je obsloužit všechny zákazníky co nejrychleji jen budete moci. Všichni dostali chuť na super chutnou zmrzku.
Commando 3
Strategie - 45x
Výborná strategická akce, která probíhá v reálném čase. Jako jindy musíte ubránit svoji stavbu za každou cenu. Hra má různé mody, takže vás zaručeně hned tak neomrzí. Různé možnosti upgradů a vylepšení také dodávají spoustu zábavy.
Phantom Imperial
Strategie - 441x
Parádní akční online hra s prvky strategie. Vaší misí nebude nic menšího než obrana vlastního území před útokem nepřátelských vojenských jednotek. Dobře umístěte své jednotky a nezapomeňte je dobře vylepšovat.
Mushroom Defender
Strategie - 32x
Skvělá strategická hra, ve které budete muset kolem příchozích cest rozestavět obranné věže, aby jste zabránili průchodu nepřátel. S každým novým kolem vaši nepřátele sílí. Vyhrajete tento boj?
Warlords
Strategie - 17x
V této hře propukla válka na celém světě. Vy se vydáte také bojovat. Se svou jednotkou se budete pokoušet porazit všechny okolo. Vybírejte vhodně své vojáky a posílejte je do boje. Za peníze si můžete svou jednotku vylepšovat.
Star Dominion
Strategie - 10x
V této online hře proti sobě stojí dvě znepřátelené rasy Coempireové a Arnoriáni. Vyberte si, za kterou by jste chtěli bojovat. Postavte základny a bojujte proti nepříteli, který se bude branit zuby nehty.
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 53x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?
My Pet Protector 3
Strategie - 10x
Tato super hra se odehrává v takové polorozpadlé vesničce. Vaším úkolem je vytvářet stále nové vojáky, stavět nové domy a také si celou svou armádu na nepřátele vytrénovat. Naučte se nějaké schopnosti a pusťte se do toho.
No humanz
Strategie - 12x
Zlí lidé útočí na mírumilovné roboty! Pomozte těmto robotům elimonovat veškeré zlé lidi v této strategické hře. Je tady sedm unikátních robotů, skvělá grafika, mód přeživší. Vyzkoušejte tuto reálnou válku.
Frontline Defense
Strategie - 24x
Další z mnoha skvělých obranných her. V této hře máte opět za úkol zničit nepřátele, kteří se snaží projít Vašim územím. Stavějte různé obranné zbraně, díky kterým nepřátele zničíte. Promyslete si, kam zbraně postavíte.
Shibakou
Strategie - 3x
Shibakou je chytlavá strategická online hra, ve které je vaším úkolem vybudovat moderní civilizovaný ostrov. Postupně budujete základny pro 8 oborů, které se vylepšují podle toho, v jakém pořadí budovy stavíte. Proto dobře čtěte charakteristiky jednotlivých staveb, jinak váš ostrov brzy skončí... Hru spouštějte ve větším okně.
Bloons Tower Defense 3
Strategie - 23x
V této bláznivé hře bude vašim úkolem zničit nafukovací balonky. Rozestavějte kolem cest zbraně, které střílí hřeby. Balónky k vám budou přilétávat po předem nadefinované cestě, ale různou rychlosti a v odlišném počtu.