Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Go Blocks

Hrajete online hru Go Blocks

V této suprové skákačce se váš hrdina musí proklestit tajemným územím, které je pod nadvládou zlých medvědů. Tyto potvory přemůžete tak, že na ně budete shazovat kamenné bloky. A jak kameny uvolníte? Stačí do nich střelit.

ovládání hry Go Blocks

myší, viz instrukce ve hře • 3.79 MB • 3072x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Gang Blast
Akční hry - 13x
Nový šerif je zpátky ve městě. Vaším úkolem je ochránit toto město od špatného gangu a vrátit je zpátky do vězení. V ruce držíte Colt a tím je sestřelíte. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.
Battle Mech
Akční hry - 12x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
Fluffy Steel
Akční hry - 25x
Hrajete za velice zajímavého králička se kterým budete muset pozabíjet pár zombíků. Dejte se do práce a pokuste se hlavně zasekávat ve dřevách od kterých se odrážíte. Je to tak trochu logická hra, takže budete muset i přemýšlet.
Nameless
Akční hry - 23x
V téhle zábavné hříčce budete bojovat proti samotným domácím spotřebičům - těm, kteří by vám za normálních okolností měli sloužit. Nezalekněte se, i kdyby na vás útočil sám mixer. Pokud to zvládnete, odměna vás nemine.
Fear Unlimited
Akční hry - 26x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
Tank 2007
Akční hry - 4x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Space Dude
Akční hry - 20x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
Thing Thing 4
Akční hry - 27x
Pokračování skvělé akční hry s brutálními prvky. Jako vždy se zde potkáte se svým hrdinou, se kterým budete bojovat proti mnoha nepřátelům. Budete vybaven svou věrnou zbraní, se kterou se vám podaří zabít každého.
Wasted Colony
Akční hry - 30x
Máte tady několik pokojů ve kterých budete bojovat proti nepřátelům, kteří se vás snaží zničit. Můžete si později postavit další pokoje v této hře. Tento dům je vaše záchrané stanoviště, tak se snažte.
Stealth hunter
Akční hry - 5x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?
Sky Serpents
Akční hry - 45x
Staňte se naprosto neohroženým válečníkem, který se chystá vylepšit nejlepší bojový výkon historie. Aby toho mohl dosáhnout, potřebuje pozabíjet hned patnáct obrovských létajících hadů. To určitě nebude úkol jednoduchý, ale máte k dispozici svůj meč, se kterým dokážete ohromné věci. Postupujte pečlivě.
3D Space Hawk
Akční hry - 25x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
hra v Unity3D
Killing Zombie
Akční hry - 39x
V našem bláznivém světě je nepřeberné množství nejrůznějších nebezpečí. Mezi nimi nemůžeme nezmínit ani krvelačné zombie a monstra. Věříme, že máte dostatečně silný žaludek a všechny zombíky zprovodíte ze světa.
Toxie Radd 2
Akční hry - 17x
Hrajete za velkého chlápka, který odrovná veškeré zombíky v této hře. Vyberte si svou zbraň se kterou budete všechny zabíjet. Po každé úspěšné úrovní si budete moct hrdinu nějak vylepšit. Je to opravdu super hra.
Strategy Defense 4
Akční hry - 31x
Strategy Defense 4 už jak název napoví je čtvrtý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle jich budete ale mít hned tři. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?