Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Go Blocks

Hrajete online hru Go Blocks

V této suprové skákačce se váš hrdina musí proklestit tajemným územím, které je pod nadvládou zlých medvědů. Tyto potvory přemůžete tak, že na ně budete shazovat kamenné bloky. A jak kameny uvolníte? Stačí do nich střelit.

ovládání hry Go Blocks

myší, viz instrukce ve hře • 3.79 MB • 2316x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
The Great Prank War
Akční hry - 17x
Unity3D super hra s perfektní grafikou a skvělou hratelností. Vrhněte se do války, jejíž konec závisí pouze na vás. Veďte svůj tým bojovníků a poražte všechny nepřátelské jednotky.
Destructotruck
Akční hry - 1378x
Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.
Final Fight - pouliční souboj
Akční hry - 10x
Final Fight je bojová superhra, u které si můžete zavzpomínat na klasické hry známé z počítačů Amiga. V roli bojovníka se musíte utkat s řadou nepřátel, než dojdete až k nejvyššímu šéfovi. Hra se spouští hnědým knoflíkem. Ovládání je klávesami A, S, D, W a útok pak J, K, L.
Color Tanks
Akční hry - 48x
Výtečná hra pro milovníky her s tanky. Color Tanks vás vžene do bitevní vřavy, kde proti sobě stojí tanky. Vyberte si svůj obrněný vůz a vystřelujte po protivníkovi barevné střely. Čeká na vás celkem 27 náročných levelů. K tomu 6 extra těžkých bossů a celá řada upgradů.
Balloon Invasion
Akční hry - 18x
Nepřítel shromáždil největší flotilu vzducholodí v historii a rozhodl se s tebou jednou provždy skoncovat. Jak se k tomu postavíš? Rozhodně se nevzdávej, po každém vítězství na tebe čekají příjemné upgrady.
The lost vikings
Akční hry - 2477x
Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.
Operation Thunder Game
Akční hry - 23x
Krutý zloduch Lee drží 200 vojáků jako rukojmí. Vy, coby kapitán George, se pokusíte osvobodit vojáky z dobře sřeženého opevnění. Hra Operation Thunder Game se ovládá šipkama, mezerníkem se házejí granáty, klávesou "A" se střílí. Sbírejte různé bonusy (munici, granáty, životy). Hra je v klasickém arkádovém akčním stylu.
Lost Outpost
Akční hry - 40x
Velmi zdařilá střílečka lehce zahalená do hororové atmosféry. Hrajete za dva hrdiny, pomocí nichž ničíte vesmírnou základnu a vetřelecké jednotky. Ve hře samozřejmě nechybějí upgrady a nové zbraně a pomůcky.
Alloy Tease
Akční hry - 20x
Pěkná akční hra Alloy Tease vás zavede přímo do ohniska bojů s nepřátelskými zmutovanými krysami a psy. Boj s nimi nebude lehký, naštěstí máte na pomoc své silné pěsti a pro začátek lehký kulomet. Postupně získáte silnější zbraně, nicméně proti vám také nastoupí silnější potvory.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 16x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Swords and Sandals
Akční hry - 236x
Jako statečný gladiátor se v hře Swords and Sandals ocitnete uprostřed arény, kde se musíte utkat s řadou nemilosrdných bojovníků sdílejících stejný krutý osud. Tato extrémně zábavná a chytlavá hra vás zavede do světa antických gladiátorských soubojů, kde každý zápas rozhoduje o vašem dalším osudu. S každým vítězstvím získáváte zlato, které můžete investovat do nákupu lepších zbraní a především kvalitnějšího brnění, jehož význam se rychle ukáže jako klíčový pro vaše přežití. Nezapomínejte, že správná strategie a dobře vybavený arzenál jsou základem vašeho úspěchu na cestě k získání titulu největšího gladiátora arény.
Whack Your Boss 2
Akční hry - 247x
Každého dospělého, který někdy pracoval, jistě občas naštval jeho šéf. Pokud máte podobný problém a chcete si svoji frustraci vybít ve hře, pak je druhé pokračování hry Whack Your Boss tou pravou volbou, protože se můžete brutálním způsobem pustit do virtuálního šéfa. Existuje několik možností a můžete se je pokusit všechny postupně vyzkoušet.
Chibi Knight
Akční hry - 1828x
Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.
Canyon Shooters
Akční hry - 207x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
World War Battleground
Akční hry - 31x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.