Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Go Blocks

Hrajete online hru Go Blocks

V této suprové skákačce se váš hrdina musí proklestit tajemným územím, které je pod nadvládou zlých medvědů. Tyto potvory přemůžete tak, že na ně budete shazovat kamenné bloky. A jak kameny uvolníte? Stačí do nich střelit.

ovládání hry Go Blocks

myší, viz instrukce ve hře • 3.79 MB • 132x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Roll
Akční hry - 4x
Tahle hra je příkladným důkazem toho, že jde vymyslet něco jednoduchého, a přesto překvapivě zábavného na vysoké úrovni. Pomocí žluté kuličky se zbavte všech červených tak, že je budete postupně shazovat.
hra v Unity3D
Gun Rider
Akční hry - 33x
Velmi povedená superhra vytvořená v Unity. Vše co se od vás čeká je ovládání bojového auta a střílení po nepřátelích. Snažte se pokuste se být nejlepším bojovníkem. Jak už jsme zmínili, hra je v Unity - lze ji hrát v prohlížečích kromě Chrome, kde již tento plugin není podporován.
hra v Unity3D
Sniper Hero: Operation Kargil
Akční hry - 25x
Vžijte se do role elitního snipera, před kterým stojí těžká mise. Musíte zlikvidovat všechny živé cíle a přežít útoky nepřátel. Zaujměte postoj, seřiďte mířidla a chladně střílejte po nepřátelských vojácích.
Police Rural Rampage
Akční hry - 29x
Staňte se v této parádní super hře vykonavatelem zákona a ochráncem pořádku. Utkejte se se zločinci, které musíte všechny pochytat. ZVládnete to opravdu rychle a bez nejmenších potíží? Hurá do hry!
FWG Knight
Akční hry - 34x
Zlo se chystá zaútočit na vaše království, což nemůžete jenom tak připustit. Naštěstí patříte k vrstvě rytířů, kteří mají oprávnění mít u sebe zbroj a zbraně. Vydejte se na svém koni vstříc nebezpečí a pokuste se zlikvidovat všechno zlo, které se objeví. Nepřátelské jednotky jsou sice v přesile, ale s tím si jistě poradíte.
Danger wheels
Akční hry - 1x
Výborná úprava starého známého Bomber-Mana. Princip hry je jistě znám všem, je to jednoduché. Postupně pokládáte bomby a ničíte překážky abyste se dostali k protivníkovi. Toho musíte odpálit taky.
Krakken Attack
Akční hry - 32x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
hra v Unity3D
Stealth 3D
Akční hry - 26x
Zajímavá, ovšem poněkud brutální, adventura vytvořená v oblíbeném 3D enginu Unity. V roli mladého muže Cantuse budete prožívat dechberoucí dobrodružství společně s tajemnou ženštinou jménem Maris.
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 32x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
Robokill Trainer
Akční hry - 16x
V této hře se ocitnete na planetě, která je ovládána poblázněnými roboty. Sestrojili jste si svůj vlastní stroj na zabíjení a teď se s ním na tuto planetu vydáváte ve snaze všechny nepřátelské roboty zničit.
Asgard Story
Akční hry - 31x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Effing Worms 2
Akční hry - 26x
Snažte se s tímto červem sníst veškeré lidi a pokuste se stále růst. Musíte nasbírat co největší skóre a zvětšit se na opravdu obrovskou velikost. Tak se do toho dejte a pochytejte všechny tyto lidi.
They Came from Planet Earth
Akční hry - 4x
V této hře se můžete přepínat do očí mimozemšťana. Umístěte vaší vesmírnou loď, objekty nebo astronauty. Všechno v této hře se zdá velmi jednoduché, ale budete muset přemýšlet takticky víc než si myslíte.
Gunrun
Akční hry - 1x
Gunrun je další z řady akčních her, která nepotřebuje složitý příběh a vysvětlování o co jde. Vaším úkolem je prostřílet se co nejdále. Cestou na vás samozřejmě čekají bonusy, ale hlavně spousta nepřátel. Hra se ovládá myší, skákání je mezerníkem.
Shuriken
Akční hry - 11x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.