Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Go Blocks

Hrajete online hru Go Blocks

V této suprové skákačce se váš hrdina musí proklestit tajemným územím, které je pod nadvládou zlých medvědů. Tyto potvory přemůžete tak, že na ně budete shazovat kamenné bloky. A jak kameny uvolníte? Stačí do nich střelit.

ovládání hry Go Blocks

myší, viz instrukce ve hře • 3.79 MB • 4692x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
They Came from Planet Earth
Akční hry - 26x
V této hře se můžete přepínat do očí mimozemšťana. Umístěte vaší vesmírnou loď, objekty nebo astronauty. Všechno v této hře se zdá velmi jednoduché, ale budete muset přemýšlet takticky víc než si myslíte.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 18x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
Akční hry - 552x
Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.
Pendekar
Akční hry - 12x
Klasická bojová hra, ve které se utkáte s několika celkem neškodnými útočníky a posléze i s velkým Bossem. Právě poslední protivník vám dá pěkně zabrat, překonat ho není lehké. Bojovník se ovládá šipkama, A je útok, S výskok a klávesou D sbíráte nebo pouštíte zbraň.
Rise of Champions
Akční hry - 58x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.
Captain Zambo Mission Storm
Akční hry - 23x
Iráčtí teroristé ukradli tajný dokument z amerického ministerstva obrany. Vy, jako kapitán Zambo, máte za úkol zneškodnit nepřátele a najít ukradený dokument. Jedná se o klasickou arkádovou akční hru. Tato minihra je ze začátku docela těžká, protože máte pouze jeden život. Hra se ovládá přes klávesnici.
Ruperts Zombie Diary
Akční hry - 20x
Temné síly se pomalu dostávají k moci a zombie se řítí na město Londýn. Rupert se jim pokusí postavit a zabránit v ničení krásné britské metropole. Pomozte mu v jeho akci proti ničemným nemrtvým. Postupem času narazíte na nové typy nemrtvých, které jsou opravdu silné a jen tak je nezastřelíte. Hra vypadá celkem dobře.
hra v Unity3D
Motor Wars 2
Akční hry - 49x
Povedená akční řežba, ve které můžete zkusit boj proti hráčům z celého světa. Nechybí herní módy jako týmový deathmatch, capture the flag a klasické závody. Hra je v enginu Unity3D, takže nezapomeňte povolit plugin pro náš web.
Heaven or Hell 2
Akční hry - 27x
Dobro a zlo svádějí neustálý souboj o nadvládu nad světem. Chvíli vítězí jeden, ale za chvíli už vše vypadá úplně jinak. Vy se ve druhém pokračování hry Heaven or Hell postavíte na stranu dobra a pokusíte se zlikvidovat všechno zlé. Potřebujete vybrat nejlepší možnou strategii, se kterou dokážete nepřátele porážet.
Zombie Waster
Akční hry - 62x
V této hře se vžijete do role pracovitého farmáře, jehož farmičku napadly krvelačné zombie. Vrhněte se do bitvy a ničte jednu zombie za druhou. Ovšem pozor na civilisty, kteří se do akce trochu přimotaly.
hra v Unity3D
Inhuman
Akční hry - 44x
Luxusní krvavá super hra, ve které se budete bránit útoku krvelačných a po vašem mozku lačných zombie. Nečekejte až si vás nemrtvé zdrůdy vychutnají, nabijte zbraň a začněte je kosit bez milosti a strachu.
Battle of Britain
Akční hry - 37x
Zahrajte si adrenalinové vzdušné souboje v této super letecké gamesce. Děj hry se odehrává v oblacích nad Anglií, kde právě probíhá velká letecká bitva. Ubraňte se útokům německých letadel a poražte je.
hra v Unity3D
Slenderman Must Die Silent Forest
Akční hry - 52x
Připravte se na pěkně říznou střílečku a na souboj s temným démonem, který žije v lese. Použijte všechny své schopnosti a snažte se ho zabít dříve než on sprovodí ze světa vás. Nemějte však strach - věříme, že zvítězíte.
Defend Your Computer
Akční hry - 25x
Na váš počítač útočí dav smajlíků, virů a dalších podivuhodných postaviček. Ubraňte počítač za každou cenu. Nepřítele sestřelíte pomocí paprsku z webkamery:). Pro speciální útok použijte mezerník. Po každé úrovni můžete svůj počítač vylepšit nebo doplnit zdraví.
Monster Hunt
Akční hry - 7x
V roli mladé dívky budete v této online hře bojovat proti všem monstrům na této zemi. Vaší zbraní se stane obyčejný luk a jeho šípy, kterými budete monstra odstřelovat. Dávejte si pozor na svůj vlastní život.