Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 1594x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Grannie-Fu
Akční hry - 16x
Bojových her je na internetu poměrně dost. Ovšem online hra s babičkami, které předvádějí své kung-fu umění je zřejmě jen jedna:). Nejdříve potrénujte a pak ukažte, co umíte.
Crazy Push Off
Akční hry - 5x
Tak tohle je velmi povedená zábavná hra pro jednoho i dva hráče. Vašim úkolem je vytlačit ostatní hráče z ledové plochy na které stojíte. Můžete používat různé bonusy, které se Vám během hry objeví. Kolikrát budete shozeni a kolikrát dokážete vyhrát záleží jen na Vás a Vaší taktice.
Sharp Trigger
Akční hry - 37x
Dostanete se na horkou nepřátelskou půdu a musíte si dávat dobrý pozor, abyste neschytali nějakou nepřátelskou kulku. Protivníci se skrývají na každém kroku a jistě si vašeho příletu všimli, takže mějte oči na stopkách a střílejte po všem nepřátelském, co se objeví na hrací ploše. S sebou máte i další dva vojáky.
Defend Your Nuts 2
Akční hry - 54x
Nepřátelé se snaží sebrat veverkám to, co je jim na světě nejdražší, tedy oříšky. Tomu musíte zabránit, takže si vezměte na starost ozbrojenou veverku, která se svým lukem a šípy dokáže skutečně zajímavé kejkle. Vhodně zamiřte a sestřelte každého, kdo by si dělal na oříšky zálusk. Postupem času získáte lepší zbraň.
Tank 2010
Akční hry - 36x
Ujměte se role odvážného tankisty, který musí stůj co stůj ubránit válečnou linii. Zničte všechny útočící lodě a nenechte si poškodit váš obrněný tank. Hra není vůbec lehká, ale zase vydrží na dlouho.
Barnville Massacre
Akční hry - 26x
Stala se strašlivá věc a díky tomu se proměnily mírumilovné druhy na vražedné zabijáky. Chystají se přepadnout vaši farmu a zničit jí, což nesmíte ani náhodou dopustit. Proto se chopíte obrany statku se zbraní v ruce. Postupem času si můžete nakoupit lepší vybavení, jelikož i nepřátelé se proti vám zlepšují.
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 32x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).
Sheriff Rage
Akční hry - 63x
Ve městě se objevil nový šerif, který musí dbát na pořádek a chytat zločince. Připravte se v této hře na nekompromisní westernovou střílečku v městečku s názvem Paradise. Hra ověří váš postřeh a míření.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 40x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
The King of Fighters
Akční hry - 58x
Výborná bojová hra, ve které se vrátíte zpět v čase a trochu si připomenete klasické automatové bojovky. Staňte se králem všech bojovníků a ukažte co ve vás je. Dokážete přemoci všechny protivníky?
Blade Rampage
Akční hry - 26x
Na začátku hry Blade Rampage dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených postaviček. Postupem času si můžete zvolit i jiný charakter. Poté už se vydáte do akce, kdy se ocitnete v hořící vesnice. Nepřátelští válečníci se nacházejí všude v okolí, takže je musíte likvidovat jednoho po druhém. Můžete se i zlepšovat.
Flash Element 2
Akční hry - 5x
Tato obranná hra vás vcucne a nepustí. Vyberte si mapu a potom se pusťte do stavění obranných věží kolem cest. Musíte se postarat o to, aby byli vaši nepřátele zastřeleni a nemohli vám ukrást vaše elementy, které potřebujete.
Days 2 Die
Akční hry - 26x
V této hře je Vašim úkolem postavit se zombíkům a nepřijít přitom o svůj drahocenný život. Budete muset všechny zombíky zabít dříve, než zabijí oni Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry. Nudit se určitě nebudete.
Delivery Man
Akční hry - 50x
Ve akční super hře Delivery Man se vžijete do role profesionálního doručovatele tajných zásilek. Problém je, že na vás mají spadeno najatí žoldáci. Vašík úkolem je všechny útočící jednotky zneškodnit. Velmi chytlavá hra.
Futurama Bender Scores
Akční hry - 47x
Zahrajte si online hru na téma seriálu Futurama. V roli Bendera bude střílet po všem živém. Hlavně tedy po tom, co střílí po vás. Docela pěkná oddychová střílečka.