Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 1131x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rescue Mission
Akční hry - 2x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.
Microbe Combat
Akční hry - 1x
V této hře se stanete vědcem, který si vytvořil svůj vlastní virus. Aby jste otestoval jeho účinnost a nezničitelnost, dáte ho do prostředí s jinými viry. Váš virus se teď musí živit proteiny a ostatními viry. Dokáže to?
Elite Corps Jungle
Akční hry - 0x
V této hře se vydáte na nebezpečnou misi, ve které musíte prozkoumat záhady, které se dějí okolo meteoritu v džungli. Narazíte zde na mnoho nepřátel. Bojujte a nenechte se od nich zabít.
Grannie-Fu
Akční hry - 0x
Bojových her je na internetu poměrně dost. Ovšem online hra s babičkami, které předvádějí své kung-fu umění je zřejmě jen jedna:). Nejdříve potrénujte a pak ukažte, co umíte.
Void Gunner
Akční hry - 0x
Jste střelec v kosmické lodi, která převáží důležité náklady. Vaším úkolem je dovést loď až do cíle a přitom zničit útočící lodě. Po každé misi můžete vylepšovat zbraně.
Shoot The Daltons
Akční hry - 0x
Pokuste se sestřelit všechny kovboje v této hře. Dávejte si ovšem velký pozor, protože nábojů nemáte nekonečno. Pokuste se vystřelit pod dobrým úhlem, abyste trefili veškeré kovboje v této super hře.
Khronos
Akční hry - 78x
Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.
Sonny
Akční hry - 0x
Ještě před startem akce ve hře Sonny si vytvoříte profil a vyberete jednu z nabízených bojových tříd. Vybírejte rozumně, aby výsledné výhody byly ideální. Po volbě už se ukáže video s příběhem a můžete odstartovat akci. Jedná se o boj s velkou dávkou taktiky, protože musíte vhodně rozvážit, jaké akce budete dělat.
Under Wars
Akční hry - 2x
Pěkná akční hra, jejíž děj vás zavede do hlubin oceánu. Podmořské království bylo zasaženo zmutovanými rybami. Nyní je na vás, abyste se s nimi vypořádali.
Armed with Wings
Akční hry - 0x
Zajímavá hra, ve které zažíváte spolu s hrdinou zajímavá bojová dobrodružství. V každé úrovni musíte překonat všechny nepřátele a dojít až na konec. Cestu můžete nejprve prozkoumat vysláním ptáčka. Hra má více než 8 MB, proto se bude načítat delší dobu.
Castle Keeper
Akční hry - 0x
Váš hrad je pod palbou vašich nepřátel. Pokuste se ubránit pomocí lučištníků, kteří jsou umístěni na věži hradby. Lučištníky můžete využívat i na těžbu zlata a za vytěžené zlato si nakupte lepší obranu.
Mothball 2 Cotton Carnage
Akční hry - 2x
Pěkná, ale poměrně krátká minihra. Ve hře Mothball 2 je vaším úkolem zničit všechny nepřátelské příšerky, nakonec se utkáte s jejich velkým obrněným šéfem. Škoda, že hra nemá další úrovně, je zábavné ji hrát. Ovládá se myší, kliknutím je střelba. Sbírejte bonusy, dost vám pomohou.
hra v Unity3D
Air War 3D Invasion
Akční hry - 0x
Máte rádi simulační hry na vzdušené souboje? V Air War 3D si několik takových soubojů můžete vyzkoušet. Cílem je zničit všechny nepřátelské jednotky, kterých je opravdu dost a nebudete se v žádném případě nudit.
Flak Boy 2
Akční hry - 2x
Hra Flak Boy se dočkala již druhého pokračování. Jedná se o poměrně brutální hru, kde dostanete za úkol zlikvidovat co nejvíce malého robota. Likvidaci provádíte díky rozmístění zbraní. Za každý zásah obdržíte bonusové peníze, za něž si posléze můžete nakoupit nové a lepší zbraně. Hra obsahuje možnost zahrát si ve dvou obtížnostech.
Nacho Wrestling
Akční hry - 0x
Pěkná wrestlingová gameska, která vás uvrhne přímo do arény, kde se utkáte s řadou bojovníků. Máte na to, abyste nejrůznějšími chvaty a hmaty zdolali protivníka? Zkuste tuto výzvu v této super hře.