Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 5450x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Alternate Commissar
Akční hry - 20x
Nekompromisní akční střílečka, nic víc, nic míň. Avšak to k zábavě plně stačí. Ve hře Alternate Commissar na vás čeká celkem osm různých nepřátel. Vaším úkolem je kosit vše, co vám vstoupí do cesty. Ovládání je popsáno ve hře, bohužel je trochu nemotorné a nelze změnit.
Conquer Antartica
Akční hry - 23x
Máte rádi hru Worms? Tak to se při této bezvadné hře jistě zabavíte. Tato hra je určena pro dva hráče, takže pozvěte svého kamaráda a dejte se do hry. Je to na stejném principu akorát místo žížalek zde figurují tučňáci. Používejte proti nim různé zbraně a ničte je.
Dragon Fist 2
Akční hry - 5x
Skvělá čínská bojová hra. Hra je určena pro jednoho i dva hráče. Pozvěte kamaráda a pusťte se do soupeření. Vašim úkole je porazit svého soupeře v ukrutném boji. Vyberte si postavičku, za kterou chcete hrát a pusťte se do toho.
Kill The Aliens
Akční hry - 29x
Pěkná akční online hra plná zlých vetřelců. Jste jediný přeživší ve městě. Vaším úkolem je střílet po všem, co se hýbe. Rozhodně nemějte slitování.
Jungle Wars
Akční hry - 28x
Přehazujte si granáty mezi vašimi vojáky a pokuste se hodit granát na nepřítele. Pokud se vám to nepodaří a v této super hře vyházíte veškeré granáty, tak v prohráváte a celou úroveň musíte opakovat.
Cubi Kill 3
Akční hry - 5742x
Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.
Mechanical Commando 2
Akční hry - 36x
Luxusní akční superhra. Vydejte se do světa v budoucnosti a prožijte pěknou akční řežbu. Ve hře hrajete za mírumilovnou federaci, která po staletí žila v míru. Nyní je však napadena tajemným nepřítelem. Podaří se vám zachránit svůj svět?
Battlefield 2
Akční hry - 22x
Supehra Battlefield 2 patří mezi nejlepší akční hry na PC. Tato flashová verze vám představí malou ochutnávku z mapy Strike to Karkhand. Vaším úkolem je střílet po nepřátelích, kteří na vás útočí ze všech stran.
Mariňák
Akční hry - 16x
...
Agony: The Portal
Akční hry - 34x
Nejprve si ve hře vytvoříte vlastní postavu a vyberete si úroveň obtížnosti, přičemž k dispozici je jich hned několik. Poté už se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat vstříc nepřátelům. Hlavním hrdinou je tentokrát poměrně nezvykle smrtka, která se vydává do boje. Dokážete si poradit s přesilou?
Paladin
Akční hry - 13x
Ve starověkém Římě se pojmem paladin označoval příslušník císařovy palácové stráže. V této hře jste na začátku úplný mladíček, který se teprve učí bojovat. Později se pak propracujete až ke špičce válečných bojovníků.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 22x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 38x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Double Edge
Akční hry - 24x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
The Sniper
Akční hry - 51x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.