Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 4146x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Madness Retaliation
Akční hry - 47x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 37x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Thing thing
Akční hry - 9x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
hra v Unity3D
Air Wars BETA
Akční hry - 35x
Na herním online poli se objevila luxusní 3D akční hra Air Wars, prozatím v beta verzi, která otestuje hratelnost a všechny aspekty hry. Hra je pro více hráčů online, nabízí strhující grafiku a souboje.
hra v Unity3D
TACTICAL REBELS
Akční hry - 43x
Vytvořte si online server a dovolte dalším hráčům se připojit k vaší hře. Potom začne tuhý těžký boj plný odlétajícího masa a akční zábavy. Hra je poměrně rozlehlá, proto se snažte najít nepřítele jako první.
Atlantis Defender
Akční hry - 50x
Vaším úkolem v této obranné hře bude, jak jsme již nakousli, obrana. A to obrana vašeho energetického zdroje. Nepřátelské jednotky útočí ve vlnách a jsou čím dál silnější. Podaří se vám ubránit i před poslední nejsilnější vlnou?
Matrix Rampage
Akční hry - 21x
Pěkná akční hra s hlavním hrdinou Matrixu. Náš Neo má za úkol vypořádat se se všemi nepřáteli v paneláku, a beze zbraně to nebude snadné. Proto je nejlepší co nejrychleji sebrat některému z agentů pistoli.
Tank 2010
Akční hry - 37x
Ujměte se role odvážného tankisty, který musí stůj co stůj ubránit válečnou linii. Zničte všechny útočící lodě a nenechte si poškodit váš obrněný tank. Hra není vůbec lehká, ale zase vydrží na dlouho.
Fear Unlimited
Akční hry - 26x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
Super Karoshi
Akční hry - 24x
Super Karoshi je svým pojetím opravdu velice netradiční hrou. Ve většině akčních her se totiž snažíte o to, aby hlavní hrdina přežil. Zde se však pokoušíte o pravý opak! Musíte hlavního hrdinu dostat do takové situace, kdy se rozprskne po celé hrací ploše. Občas musíte využít i pořádnou porci logiky, abyste na kýžený efekt dosáhli.
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 22x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Undo the End
Akční hry - 26x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 36x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.
Sift Heads Cartels: Act 3
Akční hry - 41x
Vinnie a jeho tým narazil na nepřátelský klan, který je nutné zničit. V roli odstřelovače se zhostíte náročného úkolu v pokračování oblíbené sniperské serie Sift Heads.
Ben 10 In War
Akční hry - 42x
Ben se dostal do křížku s těmito zombie mozky. Vaším úkolem je vŠechny tyto zombíky zabít. Tak se do toho dejte a nedejte se. Všechny postřílejte. Tak se do toho dejte a ukažte co v této super hře dokážete.