Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 2589x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Prehistoric Shark
Akční hry - 33x
Po dlouhou dobu se zdálo, že éra dinosaurů je již dávno pryč. Omyl. Jak se můžete přesvědčit v této hře, tak někteří megatvorové stále přežili. A je na vás, jak využijete jejich brutální sílu.
Ant City
Akční hry - 15x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
Rail Safety Week
Akční hry - 37x
Vaším úkolem je velice důležité ubránit tento vagón, ve kterém převážíte mezinárodní věci. Půjdou po vás mafiáni, kteří se vás snaží zničit. Musíte s tímto vagónem ujet 20km. Tak se do toho dejte.
Nacho Wrestling
Akční hry - 53x
Pěkná wrestlingová gameska, která vás uvrhne přímo do arény, kde se utkáte s řadou bojovníků. Máte na to, abyste nejrůznějšími chvaty a hmaty zdolali protivníka? Zkuste tuto výzvu v této super hře.
Super Villainy
Akční hry - 34x
Pokuste se zabít veškeré nepřátele, kteří kolem vás létají. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Pokud chcete pokročit do další úrovně, tak je zapotřebí zabít několik nepřátel. Když nebudete v této super hře stíhat, tak si to můžete zpomalit.
Jungle Wars
Akční hry - 28x
Přehazujte si granáty mezi vašimi vojáky a pokuste se hodit granát na nepřítele. Pokud se vám to nepodaří a v této super hře vyházíte veškeré granáty, tak v prohráváte a celou úroveň musíte opakovat.
King Of Fighters Wing
Akční hry - 43x
Bojujte proti protivníkovi. Hra je velice podobná hře Tekken. Na začátku máte ukázáno, jaké tlačítko jsou pro bojování určená. Vyberte si hlavně jazyk angličtina, protože hra je primárně navržena pro čínu.
Favela Heroes
Akční hry - 21x
Zabraňte projíždějícím autům, aby se dostali do svého cíle. Uděláte to ta, že na střechy baráků rozestavíte děla, která všechny auta zničí. Za každé zničené auto dostanete určitý počet peněz, díky kterým si budete moct dokupovat další zbraně.
hra v Unity3D
Mafia Driving Menace
Akční hry - 26x
Dokážete si představit, že byste byli jedním z členů drsného gangu? A drsným gangem myslíme partičku italských mafiánů v klasickém stylu. V této hře si na mafiána zahrajete. Plňte všechny úkoly a ukažte, že máte na to, docílit pěkné mafiánské kariéry.
Gunslingers Gold
Akční hry - 22x
Divoký Západ bylo opravdu nebezpečné místo k životu, protože střelné zbraně patřily mezi oblíbené pomocníky skoro každého obyvatele i v menším městě. Staňte se jedním z kovbojů a pokuste se zlikvidovat protivníka dříve, než on vystřelí. Získávejte peníze a chraňte svého hlavního hrdinu, aby se mu nic nestalo.
Crazy Flasher 2
Akční hry - 32x
Přichází druhé pokračování poměrně oblíbené hry s názvem Crazy Flasher. Vydáte se do pouličních bojůvek, kde si musíte poradit. Můžete mít zbraň, ale klidně i holé ruce. Nepřátelé přicházejí úplně ze všech stran, takže se musíte mít neustále na pozoru. Likvidací nepřátel lze získat různé další bonusy.
Tactical Assassin
Akční hry - 30x
Tactical Assassin vás zavede mezi gangstery a nejnebezpečnější zločince. Vaší misí je coby elitní ostřelovač zneškodnit předem zadané cíle. Před každou úrovní si dobře přečtěte briefing, abyste věděli, koho vlastně máte zlikvidovat. Zbytek už je úkol pro vaši přesnou pušku...
Global Defense System
Akční hry - 30x
Tato online hra před vás staví nelehký úkol - je na vás zachránit naši planetu před vlnou asteroidů, kteří nesou neodvratnou zkázu. Vylepšujte obranné věže, kupujte nové zbraně a věže a hlavně sestřelujte asteroidy.
Battle Garden
Akční hry - 27x
Pěkná střílečka pro chlapské hráče. Cílem je vyčistit zahradu od nepřátel. Ti jsou poměrně zdatní a navíc mají oproti vám jednu výhodu - dokáží být částečně neviditelní. V boji vám přijdou vhod lékárničky.
Karate Blazers
Akční hry - 22x
Karate vzniklo již před poměrně dlouhou dobou a jedná se o obranné bojové umění. Díky tomuto umění by měl být každý, kdo ho ovládá, schopný se ubránit nepřátelskému útoku. Jednoho karatistu si vezmete na starost i ve hře s názvem Karate Blazers a vydáte se vstříc nepřátelským bojovníkům, které potřebujete porazit.