Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 5413x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Missile Command
Akční hry - 13x
Multiplayer online hra pro více hráčů (online). Jedná se o remake klasické arkády z 80. let - Missile Command. Vaším úkolem je bránit základnu proti útokům cizáckých raket.
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 2276x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
Awesome Tanks 2
Akční hry - 31x
Máme tady hru s tanky. Ovládáte jeden tank, který se musí dostat přes veškeré překážky. Hra je opravdu hodně rychlá a nepřátele na vás nebudou šetřit náboji. Snažte se ubránit a nasbírejte co nejvíce mincí, abyste si pak mohli nakoupit nějaké vylepšení.
Ninja turtles sewer surf showdown
Akční hry - 46x
Nová hra s oblíbenými hrdiny seriálu Želvy ninja. V roli neohroženého želvího ninji se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Snažte se je porazit a nebo se jim alespoň vyhnout a ve zdraví doklouzat do cíle.
Cooperation Part 1
Akční hry - 24x
V této hře je Vašim úkolem vydat se do nepřátelského teritoria a postřílet všechny útočníky. Tato hra je speciální v tom, že můžete ovládat hned 2 hráče na rozdělené herní obrazovce. Nudit se určitě nebudete.
Bit Dungeon
Akční hry - 20x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Meteors
Akční hry - 2011x
Vaším úkolem v této povedené akční online hře je přežít co nejdéle v nehostinném vesmíru. Vaše raketa je vybavena nejmodernějšími zbraněmi, které jsou vysoce účinné proti nebezpečným meteoritům. Dejte se do akce.
Stickman Madness 2
Akční hry - 27x
V této opravdu akční a docela i brutální 3D hře hrajete za hrdinu, který se ocitne v neznámém prostředí a všichni kolem něj se ho chtějí z neznámého důvodu zbavit. Dokážete se ubránit útokům a zachránit si tak svůj holý život? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Showdown
Akční hry - 23x
Klasická akční arkádová hra, ve které si zvolíte jednu ze dvou postav a pak už jen chodíte, skáčete a ničíte vše co vám vstoupí do cesty. Později získáte lepší zbraně a hra se tak stane ještě víc zábavnější. Ovládání je šipkama, útok mezerníkem, zbraně si měníte klávesou C.
Canyon Glider
Akční hry - 20x
Cílem této hry je doletět až na konec určené trasy. Začínáte na srázu, kde se s panáčkem musíte pořádně rozběhnout a pak už jen letíte a prolítáváte bonusové kroužky, ale pozor na ptáky, kteří vás mohou lehce z rógala shodit..
Chicken House 2
Akční hry - 5455x
Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.
Luigis revenge interactive
Akční hry - 39x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
Diesel Valkyrie
Akční hry - 37x
Zombie se opět rozlézají po celém světě a vy patříte k těm, kdo je navrátí zpátky do říše mrtvých. V každé úrovni potřebujete naplnit ukazatel, aby se dalo postoupit dále. Osvoboďte duše nepřátel a pošlete je do Valhally. Dostanete do ruky zbraň a k dispozici máte také tři životy, aby hra nebyla příliš obtížná.
City Siege Sniper
Akční hry - 535x
Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.
Futurama Bender Scores
Akční hry - 49x
Zahrajte si online hru na téma seriálu Futurama. V roli Bendera bude střílet po všem živém. Hlavně tedy po tom, co střílí po vás. Docela pěkná oddychová střílečka.