Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 205x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Castle Keeper
Akční hry - 37x
Váš hrad je pod palbou vašich nepřátel. Pokuste se ubránit pomocí lučištníků, kteří jsou umístěni na věži hradby. Lučištníky můžete využívat i na těžbu zlata a za vytěžené zlato si nakupte lepší obranu.
Hungry are the Dead - boj se zombíky
Akční hry - 1x
Zombie, čili nemrtví, sice nevypadají zrovna dvakrát zdravě, nicméně jsou neustále hladoví. A tentokrát dostali chuť na vás. Pokud nechcete skončit na jejich talíři, musíte s nimi bojovat. Na pomoc máte přesnou pušku, hromadu nábojů, granáty a časem i různé zátarasy a překážky. Miřte přesně, jinak vás zombívi v této superhře dostanou.
hra v Unity3D
Rock vs Zombies
Akční hry - 408x
Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.
Power Rangers Final Battle
Akční hry - 20x
Máme tady fiální souboj v této super hře. Pokuste se nasbírat co nejvĚtší možné skóre. Zabijte všechny nepřátelské jednotky před vámi. Přeskakujte hlavně přes propasti. Nezabijte se a doběhněte daleko.
Biochemical Warcop
Akční hry - 30x
Postřílejte veškeré zmutované pavouky, brouky a jinou havěť, která byla špatně geneticky zmutovaná. Ovládáte takovou biochemickou zbraň se kterou je musíte všechny zabít. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Skullkid
Akční hry - 45x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Double Edge
Akční hry - 16x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
The Breach
Akční hry - 42x
Ocitáte se v poměrně nekomfortní situaci, kdy se aktivoval bezpečnostní protokol, což značí jediné - vážné nebezpečí. Hlavní hrdina se vydává prozkoumat situaci a cestou zjistí, že vzduch je kontaminovaný, takže je na místě ochranné oblečení. Vydejte se do boje, protože základna potřebuje ubránit před vetřelci. Brzy začnete přicházet na kloub celé situaci.
Monos Movilicense
Akční hry - 0x
Vydejte se ze svým tankem této hře do vzdálené budoucnosti na planetu strojů, které se vzbouřili. Očistěte tuto planetu od nebezpečných strojů. Sbírejte bonusy, které se vám budou určitě hodit.
Spitfire: 1940
Akční hry - 31x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
Tank Trouble 2
Akční hry - 38x
Vylepšená verze 2.1 oblíbené tankové hry Tank Trouble. Nejprve zvolíte počet hráčů, kdy každý svůj tank ovládá přes klávesnici. V bludišti můžete vystřelit až 5 střel najednou. Snažte se o to, aby se střela postupně odrazila až k protivníkovi a zničila ho. Nová verze přináší několik novinek.
Johnny Upgrade
Akční hry - 37x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
hra v Unity3D
Monument
Akční hry - 29x
Vskutku monumentální 3d střílečka v Unity. Vrhněte se do tmavého bludiště, v kterém na vás čeká celá řada monster a jiného nebezpečí. Po zuby ozbrojeni však máte určitou šanci přežít, pokud budete rychle a přesně střílet.
Batman: The Brave and the Bold
Akční hry - 27x
Známý bojovník z lidského rodu Batman se vydává do hlubokého vesmíru, kde se pokusí zachránit civilizaci. Naštěstí se proti nepřátelům nepostavíte sami, ale tamější civilizace má také své hrdiny. Ovládání je hezky popsané přímo ve hře, takže se jistě neztratíte. Nezapomeňte posbírat modré skaraby k naplnění ukazatele.
Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 23x
Luxusní pokračování megaoblíbené staré pecky se zombíky. Pokuste se ubránit svou základnu před útoky nemrtvých monster. Samozřejmostí je postupné vylepšování zbraňového arsenálu.