Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 4807x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Boom Boat 2
Akční hry - 48x
Výborně zpracovaná 3D online hra v technologii Unity3D. Zahrajete si velitele válečného člunu, kterým budete ničit podvodní nepřátelské jednotky.  Podaří se vám rychle pustit bomby a zničit vše co je na dně?
Super Zombie Hunter
Akční hry - 44x
Vaším úkolem v této super hře je postřílet veškeré zombíky, kteří se před vámi objevují. Pokuste se je všechny zabít s vašími zbraněmi. Nezabíjejte hlavně své přátele. Tak se do toho dejte.
Strategy Defense 4
Akční hry - 32x
Strategy Defense 4 už jak název napoví je čtvrtý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle jich budete ale mít hned tři. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
Mass Mayhem
Akční hry - 42x
Mass Mayhem vypadá jako opravdu netradiční hra, ve které se stanete velice nebezpečným člověkem. Vžijete se totiž do role atentátníka, který chystá zlikvidovat co největší možný počet lidí. Vždy dostanete speciální cíl, jenž se musíte pokusit splnit, aby se dalo pokračovat do další fáze hry. Zničte všechny!
Ninja Mafia Siege 2
Akční hry - 39x
Bojujte proti těmto nepřátelským jednotkám. Dávejte si pozor, aby vás nezabili. Tito mafiáni znovu vtrhli do města a vy máte za úkol tento útok odrážet. Tak se do toho dejte a ukažte jim, jak se bojuje.
Tech Wars
Akční hry - 33x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
Kaboomz 4
Akční hry - 32x
Namiřte s tímto dělem do těchto balónku a odpalte je. Pokuste se udělat vše pro to, abyste je odpálili na co nejméně koulí. Tato hra má celkem 30 úrovní, které se v obtížnosti stupňují. Je to opravdu super hra!
Castaway 2: Isle of the Titans
Akční hry - 26x
Akční RPG hra s názvem Castaway se dočkala druhého pokračování, které nese podtitul Isle of the Titans. Na začátku se ocitnete na naprosto neznámém ostrově a u sebe nemáte nic, čím byste se mohli ubránit před případným nepřátelským útokem. Vydejte se tedy vstříc zajímavému ostrovu, kde jistě najdete užitečné věci.
Johnny Upgrade
Akční hry - 750x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
Nacho Wrestling
Akční hry - 53x
Pěkná wrestlingová gameska, která vás uvrhne přímo do arény, kde se utkáte s řadou bojovníků. Máte na to, abyste nejrůznějšími chvaty a hmaty zdolali protivníka? Zkuste tuto výzvu v této super hře.
Sheriff Rage
Akční hry - 65x
Ve městě se objevil nový šerif, který musí dbát na pořádek a chytat zločince. Připravte se v této hře na nekompromisní westernovou střílečku v městečku s názvem Paradise. Hra ověří váš postřeh a míření.
Defend Your Nuts 2
Akční hry - 55x
Nepřátelé se snaží sebrat veverkám to, co je jim na světě nejdražší, tedy oříšky. Tomu musíte zabránit, takže si vezměte na starost ozbrojenou veverku, která se svým lukem a šípy dokáže skutečně zajímavé kejkle. Vhodně zamiřte a sestřelte každého, kdo by si dělal na oříšky zálusk. Postupem času získáte lepší zbraň.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 20x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
Plazma Burst
Akční hry - 36x
Pěkná střílečka v bludišti. Podle toho, jak budete kosit protivníky a překonávat překážky, tak budete odměněni penězi. Za ty si můžete nakoupit nové zbraně a vydat se do další úrovně. Levelů je překvapivě hodně.
Super Defence
Akční hry - 23x
Nepřátelská letadla jsou u vaší vesmírné stanice! Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátele před vámi. Nesmí vás prostě zničit. Za každou zničenou loď dostanete zkušenostní body.