Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 1416x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Moto rush
Akční hry - 2x
Vydejte se na své motorce na nebezpečnou jízdu, která by vás mohla stát i život. Vašim úkolem bude vždy v každém kole dojet do cíle v co nejlepším čase a při tom zlikvidovat co největší počet nepřátel.
Zombie at the Gates
Akční hry - 15x
V této hře hrajete za krále, který musí sbírat různé mince a suroviny. Dávejte si hodně velký pozor na zombíky, kteří vás budou chtít zničit. Po každé úspěšne úrovní si můžete vše vylepšit. Tak se do toho dejte.
SWAT Tank
Akční hry - 24x
Nabijte dělo tanku a vystřelte náboj tak, abyste zničili všechny nepřátelské vojenské jednotky. Munice je však poměrně omezená, proto je nutné velmi dobře mířit a reagovat rychle, protože nepřítel útočí velmi silně.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 40x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
Shadow Rising
Akční hry - 45x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
Chrome Wars
Akční hry - 9x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 22x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
hra v Unity3D
Sherlock Holmes Checkmate
Akční hry - 32x
Luxusní 3D hra s Sherlockem Holmesem. Samozřejmě, že nemůže chybět ani chytrý společník Watson. Spolu s těmito dvěma chlápki zažijete skvělé dobrodružství plné akce a napětí. Hra má skvělou grafiku a hratelnost.
Zombie Massakrah
Akční hry - 1982x
Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.
Immortals Siege
Akční hry - 65x
Jak už sám název této superhry napovídá, půjde o dobývání pevnosti hordou nemrtvých zombíků. Ta pevnost je vaše, a taky povinnost ji ubránit. Takže vylepšujte zbraně a mějte opravdu přesnou mušku.
Nuclear Plant 2
Akční hry - 24x
Vaším úkolem je ubránit tuto jadernou elektrárnu a přežít. Nebudete to mít jednoduché, ale určitě se vám to povede. Tak si držte své nepřátele od těla. Dávejte si pozor, aby vás v této super hře nezabili.
Dead of Night
Akční hry - 25x
Tuhle taktickou hru si budou moci užít i ti, co nemají moc rádi zběsilé tempo, a bláznivé klikání sem tam je nebaví. Obraňte se před útokem ohavných Zombie, tohle je jediný cíl v této pomalejší hře.
Counter-Snipe
Akční hry - 35x
Ve světě sniperů není místo na druhou šanci. Pokud uděláte chybu, je to obvykle vaše poslední chyba v životě. V této hře je vaším úkolem zničit nepřátelské snipery dříve než vás objeví.
Blade Rampage
Akční hry - 26x
Na začátku hry Blade Rampage dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených postaviček. Postupem času si můžete zvolit i jiný charakter. Poté už se vydáte do akce, kdy se ocitnete v hořící vesnice. Nepřátelští válečníci se nacházejí všude v okolí, takže je musíte likvidovat jednoho po druhém. Můžete se i zlepšovat.
Temple Guardian
Akční hry - 40x
Pověřili vás úkolem přímo nejvyšší důležitosti. Musíte ochránit posvátný chrám, a to co nejlépe. Nepřátelé už se blíží, a vy musíte postavit kolem cest obranné věže, které by je zlikvidovali, než bude pozdě.