Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 3935x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Night Strike
Akční hry - 11x
Čelte útoku vzdušných sil a pěchoty proti vaší obranné základně. Snažte se silným dělem sestřelit vše, co na vás útočí. K dispozici máte také štít, který ovládáte klávesami A a D. Na konci každé úrovně můžete vylepšit systémy nebo opravit věž.
Black Sails Game
Akční hry - 24x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.
MindScape
Akční hry - 36x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Kamikaze Pigs
Akční hry - 67x
Hrajete za prasata, která jsou sebevrazi. Vaším úkolem je dělat nálety na nepřáteslká prasátka. Tak se do toho dejte a pokuste se tak všechny pozabíjet. Poté si můžete sami sebe vylepšovat.
Conquer Antartica
Akční hry - 23x
Máte rádi hru Worms? Tak to se při této bezvadné hře jistě zabavíte. Tato hra je určena pro dva hráče, takže pozvěte svého kamaráda a dejte se do hry. Je to na stejném principu akorát místo žížalek zde figurují tučňáci. Používejte proti nim různé zbraně a ničte je.
Murloc
Akční hry - 18x
Hra, která rozhodně nedělá ostudu žánru RPG. Jak už je zvykem, ze začátku jste nezkušený mladý bojovník, který se odhodlá opustit svou rodnou ves a získat pár zkušeností. Vybojováváte si bitvy a úspěchy.
Space Bounty
Akční hry - 49x
Ve vesmírné dobrodružné hře Space Bounty se dostanete do mnoha nebezpečných misí. Začínáte jako naprostý zelenáč, který se musí vypořádat s nebezpečností mise. Ihned po výsadku v první misi se ocitnete tváří v tvář prvním nepřátelským vojákům, které potřebujete do jednoho pozabíjet. Pohybujte se opatrně.
hra v Unity3D
Hordes Of Doom
Akční hry - 38x
Hodně dobrá 3D strategie, ve které budete v roli čaroděje bránit vaše věže. Na ty útočí krvelačné šiky nepřátel, kteří s každou další vlnou nabírají na síle. Boj tedy nebude rozhodně lehký.
Larry: Gnomergeddon
Akční hry - 41x
Larry se vydává do boje. Na začátku hry si klidně můžete projít tutorial, kde se dozvíte veškeré potřebné informace k základnímu ovládání hry. Trpaslíci se pokoušejí ovládnout svět, čemuž musíte za každou cenu zabránit. Na starost si vezměte bojovníka Larryho, který dokáže se zbraněmi neskutečné věci.
Alaskan Adversary
Akční hry - 5x
Jako vědec jste přijel zkoumat ledovce na Aljašce. Jenže původní obyvatele nejsou zrovna přátelští a nejraději by vás zabili. Celá vaše vědecká výprava se díky tomu změnila v boj o vlastní život.
Medieval Rampage
Akční hry - 1445x
Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.
Rise of Champions
Akční hry - 58x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.
The Tickler
Akční hry - 58x
Hra The Tickler přináší poměrně netradiční zážitek, kdy si vezmete na starost porouchaného robota, který se rozhodl, že zlikviduje všechno živé, co by se mu jen připletlo do cesty. K tomu máte výborné vybavení a dlouhé výsuvné ruce, s nimiž se dají pochytat lidé i na poměrně dlouhé vzdálenosti, čehož využijete.
Vampire Cannon
Akční hry - 21x
V děle máte umístěného upíra, se kterým musíte sestřelit lidi. Dávejte si však pozor, abyste nenarazili na kněze, protože potom musíte celou úroveň opakovat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Boxhead The Zombies War
Akční hry - 38x
Předchozí díly akční hry Boxhead se setkaly s velkým úspěchem. Ještě ani nestačily vyhladnout hlavně a už je to pokračování. Tentokrát hodně dobré pokračování. Jedna z nejlepších akčních her.