Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 1671x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Flak Boy 2
Akční hry - 20x
Hra Flak Boy se dočkala již druhého pokračování. Jedná se o poměrně brutální hru, kde dostanete za úkol zlikvidovat co nejvíce malého robota. Likvidaci provádíte díky rozmístění zbraní. Za každý zásah obdržíte bonusové peníze, za něž si posléze můžete nakoupit nové a lepší zbraně. Hra obsahuje možnost zahrát si ve dvou obtížnostech.
Marching Zombies
Akční hry - 37x
Graficky i hratelně parádní zombie hra pro milovníky zabíjení nemrtvých :). Ubraňte vaši farmu před invazí zombíků, kteří se neštítí vůbec ničeho. Sbírejte suroviny, vylepšujte zbraně, nastražte pasti, zvítězte.
Canyon Glider
Akční hry - 20x
Cílem této hry je doletět až na konec určené trasy. Začínáte na srázu, kde se s panáčkem musíte pořádně rozběhnout a pak už jen letíte a prolítáváte bonusové kroužky, ale pozor na ptáky, kteří vás mohou lehce z rógala shodit..
Chibi Knight
Akční hry - 3105x
Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.
Zomgies 2
Akční hry - 48x
Poněkud brutálnější online hra, ve které hrají hlavní roli zombíci. Je jich už plné město a prakticky před nimi není úniku. Je na vás, abyste se s nimi vypořádali. Úkol zní jasně; rozmašírovat všechny zombie.
MindScape
Akční hry - 34x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Strike Force Heroes 2
Akční hry - 757x
Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.
hra v Unity3D
Soak
Akční hry - 19x
Graficky povedená 3d hra v Unity. Zapojte se do boje s balónky naplněnými vodou. Snažte se ostatní kluky zasáhnout co nejpřesněji (do středu terče). Docela příjemná záležitost na postřeh a zároveň oddech.
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 22x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Mad Mech
Akční hry - 262x
Naše země je pod útokem nepřátelských jednotek. Vy v roli super robota, který je vybaven super moderními zbraněmi, budete muset čelit útokům nepřátel a pokusit se je zastavit a ochránit tak zemi před zničením.
Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 28x
Luxusní pokračování megaoblíbené staré pecky se zombíky. Pokuste se ubránit svou základnu před útoky nemrtvých monster. Samozřejmostí je postupné vylepšování zbraňového arsenálu.
St. Pattack
Akční hry - 55x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.
Hobo
Akční hry - 14x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.
Alien Showdown
Akční hry - 193x
Utkejte se s vetřelci v této super akční online hře. Proti vám bude stát několik typů vetřelců, včetně matky. Na pomoc máte tři různé zbraně + bonus ve formě doplnění zdraví. Vždy se snažte granátem zničit cizácké hnízdo.
Collateral Damages
Akční hry - 4x
Kdo z nás nechtěl někdy ovládat ničivého robota. Niní máte možnost. Hrajete za robota, který může zničit snad vše na co pomyslíte (lidi, auta, budovy..). Ve hře je i mnoho bonusů, které si jistě užijete..