Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 4018x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Precision Strike
Akční hry - 26x
Pěkná plošinovka, ve které ovládáte vojáka, který hází granáty na krvelačné nepřátelské jednotky. Pro správné hraní dobře miřte a pečlivě si promyslete každý hod granátu.
Foyle 2
Akční hry - 34x
Ikdyž náhledový obrázek příliš mnoho nenapovídá, tak hra Foyle 2 je vskutku super akční hra. Utkáte se s nepředvídatelnými vetřelci na cizí planetě. Vaším cílem je samozřejmě přežít a získat naději na návrat domů.
Endless War 3
Akční hry - 13x
Vyberte si vaši oblíbenou zbraň, naládujte do kapes co nejvíce munice a vyražte do kruté akce! Tahle válka nebude mít konce, tak se připravte na to nejhorší. Já vám však fandím a věřím, že si svou bitvu vybojujete.
Sword and Sandals 2
Akční hry - 535x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Dragon Fist 2
Akční hry - 5x
Skvělá čínská bojová hra. Hra je určena pro jednoho i dva hráče. Pozvěte kamaráda a pusťte se do soupeření. Vašim úkole je porazit svého soupeře v ukrutném boji. Vyberte si postavičku, za kterou chcete hrát a pusťte se do toho.
hra v Unity3D
Robot Rampage 2
Akční hry - 2185x
Pěkná 3D hra v Unity. Kačer Dodgers a Marvin dostali za úkol jednu nebezpečnou misi. Musejí za každou cenu zastavit invazi robotů. Není mnoho času, takže se hned dejte do hry a do boje proti zlotřilým mechům.
City Siege Sniper
Akční hry - 535x
Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.
War games
Akční hry - 25x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
Zombie Outbreak 2
Akční hry - 32x
Pokuste se utéci z města, které je zasaženo vlnou mozkuchtivých zombíků. Najděte zbraně, upgrady a zabíjejte zombies po tisících. Čeká na vás 10 levelů a 3 bonusové úrovně.
Epic Boss Fighter 2
Akční hry - 37x
Poté co náš hrdina porazil deset obávaných bossů v prvním díle, je tu další vlna akce a soubojů se zlými ničiteli. K tomu, abyste porazili všechny bosse, budete potřebovat dobře kombinovat zbraně a upgrady.
The Battle of Bob
Akční hry - 40x
Velice jednoduchá akční minihra, ve které budete v roli válečného pilota chránit spojeneckou loď. Hra The Battle of Bob má trochu krkolomné ovládání - dopředu K, dozadu L, nahoru A, dolů Z, střílení mezerníkem. Snažte se sestřelit co nejvíce nepřátelských letounů. Pokud vám nepřítel proletí, tak spustí bombu na vaši loď...
Load Up and Kill
Akční hry - 38x
Vyberte si zbraň a sami si ji nabijte. Poté odjistěte a vydejte se do místnosti, kde již na vás čeká vězeň. Vaším úkolem je ho odstřelit jak nejrychleji můžete. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nevystřelili vedle.
One Button Vania
Akční hry - 33x
Další z plejády plošinovek a skákaček. V této pěkné superhře budete bojovat proti spoustě nepřátel a také překonávat mnoho různých překážek. Snažte se sbírat pomocné předměty (meč) a bonusy. A hlavně pozor na nebezpečí.
King of fighters - staňte se kung-fu legendou
Akční hry - 4x
Flash hra King of fighters patří mezi klasické automatové zápasnické hry. Na začátku si vyberete svého bojovníka, soupeře a pak už se vrhnete do lítého boje. Kromě obvyklých kopanců a úderů můžete využít i speciální akce. Než se pustíte do boje, doporučuji trochu trénovat).
Crazy Steven
Akční hry - 30x
Šílený Steven potřebuje pomoc. Dokážete ho dovést až ke zdárnému konci? Jeho cílem je pozabíjet co nejvíce lidí a posbírat velké množství financí. Za posbírání hodin obdržíte další čas navíc. Ve hře narazíte na různé náhodné události, které se pokaždé mění, takže každé spuštění hry bude jiné, což podporuje variabilitu.