Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 1745x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Vectriods
Akční hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem rozstřílet co nejvíce asteroidů, které prolétávají všude kolem Vás. Čeká na Vás mnoho bonusů a také mnoho vylepšení. Nudit se určitě nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Beach Landing - vylodění v Normandii
Akční hry - 3x
Zahrajte si na obránce pobřeží a pokuste se odrazit vlny útočících nepřátelských jednotek. Hra se jednoduše ovládá myší, mezerníkem se přepínáte mezi zbraněmi, klávesou "A" můžete povolat letectvo.
Pacma Fight
Akční hry - 56x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
Sift Heads 5
Akční hry - 1x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 0x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Dad and me
Akční hry - 1x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Dead Frontier Night One
Akční hry - 1x
Z biologické laboratoře uprchlo 109 lidí nakažených virem N4. Nyní jako zombie ničí světová města. Vy jste zde proto, abyste zachránili celý svět od této smrtelné pohromy. Dead Frontier je trochu ponurá akční hra, ve které se budete snažit přežít útoky nemrtvých zrůd. Neustále sledujte počet nábojů ve zbrani, protože s prázdnám zásobníkem dlouho nepřežijete...
Turret defense
Akční hry - 1x
V této hře na vás čekají 4 mise, což se někomu může zdát málo, pouze ale dokud nezjistíte, jak jsou obtížné. Postavte si podél cesty obranné konstrukce, aby se k vám nepřítel nestihl probojovat.
Cutlass Reef
Akční hry - 0x
Zajímají vás starší loďe nebo si chcete zahrát jen tak třeba na piráty? Tak si zahrejte tuto velmi hratelnou námořní bitvu, kde své nepřátelé můžete zničit oblíbenou metodou a to zásahem z lodního děla..
Ben 10 In War
Akční hry - 2x
Ben se dostal do křížku s těmito zombie mozky. Vaším úkolem je vŠechny tyto zombíky zabít. Tak se do toho dejte a nedejte se. Všechny postřílejte. Tak se do toho dejte a ukažte co v této super hře dokážete.
Nuclear Gun
Akční hry - 0x
Vaším úkolem je sestřelit všechny nepřátele, kteří po vás jdou ze všech stran. Braňte se jak nejvíce umíte. Tak se do toho dejte a nakupujte si nové věže, které tyto nepřátele zničí. Ukažte co ve vás je!
Operation Graduates
Akční hry - 1x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.
Boxhead More Rooms
Akční hry - 1x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
Batman: The Brave and the Bold
Akční hry - 1x
Známý bojovník z lidského rodu Batman se vydává do hlubokého vesmíru, kde se pokusí zachránit civilizaci. Naštěstí se proti nepřátelům nepostavíte sami, ale tamější civilizace má také své hrdiny. Ovládání je hezky popsané přímo ve hře, takže se jistě neztratíte. Nezapomeňte posbírat modré skaraby k naplnění ukazatele.
Noob Saibot Kreate a Fatality
Akční hry - 1x
Tajemný bojovník Noob Saibot se vypravil na dobrodružnou výpravu, na jejímž konci musí zlikvidovat obávaného nepřítele Sub-Zero. Už se mu to skoro povedlo, ale nyní přichází Noob Saibot pod vaše ovládání a můžete si tedy užít konečnou fázi bojového běsnění. Existují různé kombinace kláves, jak vybojovat vítězství.