Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 388x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ronin: Spirit of the Sword
Akční hry - 6x
Ve hře s názvem Ronin: Spirit of the Sword si můžete vybírat hned z trojice herních módů. Trénink a počátky ve hře vás naučí tutorial. Dále si můžete spustit mód boje v aréně, kde se utkáváte s jednotlivými protivníky, kteří se postupem času zlepšují. Poslední možností je Adventure mód, kde si zahrajete jakýsi příběh.
Occident Warrior
Akční hry - 49x
V této hře hrajete za mladého válečníka a Vašim úkolem je bojovat s nepřáteli. Postupem hry se bude vaše postava vylepšovat. Tím získáte také mnoho zbraní. Na konci levelu na Vás bude čekat boss, se kterým se budete muset vypořádat.
Beach Defence
Akční hry - 0x
Beach Defence je obranná akční hra, ve které je vaším cílem ubránit pozice na pláži. Ovládáte silné dělo, kterým kosíte stíhačky, tanky i vyloďující se pěchotu. Pokud vám dojdou náboje, prohráli jste....
3 foot ninja
Akční hry - 0x
Pomozte malému ninjovi najít všechny ztracené svitky. Na dobrodružné cestě narazíte na mnoho nepřátel, ale také na různé bonusy. Hra se ovládá klávesnicí.
Super Defence
Akční hry - 0x
Nepřátelská letadla jsou u vaší vesmírné stanice! Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátele před vámi. Nesmí vás prostě zničit. Za každou zničenou loď dostanete zkušenostní body.
Turret defense
Akční hry - 0x
V této hře na vás čekají 4 mise, což se někomu může zdát málo, pouze ale dokud nezjistíte, jak jsou obtížné. Postavte si podél cesty obranné konstrukce, aby se k vám nepřítel nestihl probojovat.
Final fortress
Akční hry - 1x
Výborná strategická akce, ve které se jako i v různých jiných hrách snažíte obránit svoji pevnost. Máte obrovský kanon, který si můžete v průběhu hry různě vylepšovat. Nepřátelé se postupně přidávají.
hra v Unity3D
Broforce
Akční hry - 7x
Staňte se vůdcem jednotky elitních žoldáků, kteří musí projít nebezpečnou džunglí a porazit teroristy. Zachraňte rukojmí, odemkněte lepší zbraně a získejte co nejvíce bodů. Hra je v Unity3D.
Space Bounty
Akční hry - 0x
Ve vesmírné dobrodružné hře Space Bounty se dostanete do mnoha nebezpečných misí. Začínáte jako naprostý zelenáč, který se musí vypořádat s nebezpečností mise. Ihned po výsadku v první misi se ocitnete tváří v tvář prvním nepřátelským vojákům, které potřebujete do jednoho pozabíjet. Pohybujte se opatrně.
Castle Cat 3
Akční hry - 0x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
hra v Unity3D
The Great Prank War
Akční hry - 0x
Unity3D super hra s perfektní grafikou a skvělou hratelností. Vrhněte se do války, jejíž konec závisí pouze na vás. Veďte svůj tým bojovníků a poražte všechny nepřátelské jednotky.
Rogue Cupid
Akční hry - 0x
Vžijte se do role kriminálníka, který dostal chuť na věci, které mu nepatří. Ano, je to zlotřilý lapka a k tomu vrah. Zkrátka ideální postava do akční odstřelovací hry pro všechny chlapské hráče.
Epic War
Akční hry - 0x
V této hře si prožijete plno bitev. Budete muset zničit nepřátelé a dobít jejich hrad a to hlavně bojem a vaší trpělivosti. Ale nesmíte zaváhat a nechat si zničit svůj hrad. To by totiž znamenalo pro vás konec
Angry Bees
Akční hry - 0x
Ubraňte se před nepřátelskými včelami, které budou se chtít dostat do vašeho úlu. Ndejte se a nakupujte si na konci každé úrovně nové zbraně. S novými zbraněmi budete mít lehčí zneškodnění těchto nepřátel.
Intruder Combat Training
Akční hry - 3x
V této hře hrajete za několik vojáků se kterými musíte zabít nepřátele před vámi. Máte omezený počet střel, tak si to hlídejte. Dávejte si pozor na velmi hořlavé látky, protože můžou vybouchnout a vás zabít.