Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Warpong

Hrajete online hru Warpong

Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.

ovládání hry Warpong

myší, viz instrukce ve hře • 2.9 MB • 877x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 28x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.
Space Bounty
Akční hry - 46x
Ve vesmírné dobrodružné hře Space Bounty se dostanete do mnoha nebezpečných misí. Začínáte jako naprostý zelenáč, který se musí vypořádat s nebezpečností mise. Ihned po výsadku v první misi se ocitnete tváří v tvář prvním nepřátelským vojákům, které potřebujete do jednoho pozabíjet. Pohybujte se opatrně.
SkyPredator
Akční hry - 1x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
Belter
Akční hry - 20x
Ve vesmíru se to zase jednou mele, a tak vám nezbývá než to tam čistit. Postřílejte všechny meteority, které by vás mohly ohrozit. Máte spoustu munice, tak s ní nešetřte, vždyť jde o bezpečnost celého vesmíru.
The Tickler
Akční hry - 54x
Hra The Tickler přináší poměrně netradiční zážitek, kdy si vezmete na starost porouchaného robota, který se rozhodl, že zlikviduje všechno živé, co by se mu jen připletlo do cesty. K tomu máte výborné vybavení a dlouhé výsuvné ruce, s nimiž se dají pochytat lidé i na poměrně dlouhé vzdálenosti, čehož využijete.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 12x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 10x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
Chraň počítač před viry
Akční hry - 10x
Jednoduchá česká online hra od Volný.cz. Cílem je myší ničit viry, kteří si to namířily k vašemu počítači. Online hra se ovládá šipkama.
Novastrike
Akční hry - 17x
Novastrike těží svůj nápad z klasických stříleček z 80. let, vzdáleně připomíná Space Invaders. Ovládáte svůj malý kosmický koráb, kterým ničíte barevné koule. Občas se na obrazovce objeví čtvereček, který značí bonus.
The Cyborg - tvrdá střílečka
Akční hry - 32x
V akční střílečce The Cyborg budete kosit tlupy zločinců. V roli kyborga, stroje na zabíjení, a s pomocí těžkých zbraní si vyzkoušejte, jak obstojíte. Cílem je zneškodnit všechny nepřátele, ale s co nejmenší ztrátou nábojů.
Alias 3
Akční hry - 34x
Malý robotí muž se od svého stvoření zabýval pouze destrukcí. Na konci předchozího dílu však proběhla exploze, která ho připravila o část vzpomínek. Robot zjistil, že za jeho utrpení mohou lidé, a proto se vydá na cestu pomsty. Vžijte se do jeho pocitů a zničte všechno, co se vám pokusí postavit do cesty.
John Rambo 4
Akční hry - 23x
Zahrajte si na neohroženého Ramba bojujícího v džungli s hordou barmských vojáků. Hra je poměrně těžká, protože musíte odrážet útoky ze čtyř stran.
Rogue Cupid
Akční hry - 35x
Vžijte se do role kriminálníka, který dostal chuť na věci, které mu nepatří. Ano, je to zlotřilý lapka a k tomu vrah. Zkrátka ideální postava do akční odstřelovací hry pro všechny chlapské hráče.
Day of Valor
Akční hry - 11x
V této hře se stáváte jakýmsi bojovníkem a Vašim úkolem je poprat se s různými nástrahami, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Budete se muset trefovat do terče, ničit slaměné postavičky a mnoho dalších věcí.
Moon Shadow
Akční hry - 21x
Nepřekonatelná akční online hra, ve které se stanete mladou a krásnou tajnou agentkou. Budete se muset vypořádat z mnoha nebezpečnými padouchy. Podaří se vám splnit úkol, který vám byl přidělen?