Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cosmic Switch

Hrajete online hru Cosmic Switch

Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.

ovládání hry Cosmic Switch

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 1113x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Fruit Ninja
Postřehové hry - 3x
Proklestěte si cestu na vrchol ve hře Fruit Ninja! Nakrájejte co nejvíce ovoce, aniž byste ho upustili. Získejte tím body a překonejte své nejvyšší skóre! Chcete-li získat ještě více bodů, nakrájejte více druhů ovoce najednou! Ale pozor, nejen ovoce bude čekat na tvůj plátek. Občas se objeví bomby, a pokud je zasáhnete, hra končí. Takže si to naplánujte dopředu a krájejte!
Candy Bubble
Postřehové hry - 6x
Pěkně barevný a skvěle hratelný bubbleshooter. Snažte se vystřelit barevnou kuličku tak, aby se připojila k alespoň dvěma stejně barevným - tím kuličky zmizí. Čím vyšší kombinace, tím více bodů. Dokážete dohrát všechny levely?
Bomb Bandits
Postřehové hry - 0x
Jistě mnoho z Vás zná hru Snake. V této hře budete hrát za námořníka a Vašim úkolem bude sbírat bomby padající na palubu. Je to na stejné bázi jako Snake. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je. Určitě se u této hry dobře pobavíte.
The Elevator
Postřehové hry - 1x
Lidé mívají různé profese, a jedna z méně častých je řidič výtahu. Vozíte lidi nahoru a dolů po hotelu tak, jak si přejí. Bude to fuška, protože lidí stále přibývá a stíhat to není vůbec snadné, jak uvidíte.
Dinner at Romeo
Postřehové hry - 0x
V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).
Fish money
Postřehové hry - 1x
Na začátek téhle výborné plošinovky si budete moci vybrat svoji postavu ze čtyř nabízených. Poté v každém levelu dostanete cílový počet bodů a ten musíte nalovit. Na speciálním lanu máte chapadlo, kterým chytáte mince.
Sonar Challenge
Postřehové hry - 0x
Cílem této skvělé postřehové hry je udržet balón co nejdéle ve vzduchu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Je to jen na Vás a Vaší taktice, jak dlouho balón udržíte. Dokážete vytvořit rekord? Pusťte se do toho.
Popping Ghosts
Postřehové hry - 999x
Pěkný bubbleshooter, ve kterém budete propichovat balónky, ze kterých se poté objeví drahokamy. Snažte se propichovat co nejvíce balónků najednou, abyste dostali maximální počet drahých kamenů.
Missile Game 3D HS
Postřehové hry - 70x
Bezvadná 3D hra. Proleťte tunelem jak nejrychleji to půjde. Ovládání je jednoduché, ale musíte si dávat velký pozor, aby jste nenarazili. V této hře je na Vás nachystáno mnoho překážek. Dokážete je všechny zvládnout? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Rio Cup
Postřehové hry - 11x
Pěkná postřehovka, ve které je vaším úkolem sestřelovat ostatní hráče a krom toho také sbírat mince. Vaší skázou mohou být rozhodčí, kterým se vyhýbejte. Udělením červené karty byste museli začínat od začátku.
Gung Ho - šéfem v továrně
Postřehové hry - 4x
Zahrajte si na šéfa v této originální online hře. Vaši podřízení v továrně se rádi flákají a semtam si i zdřímnou. Tomu musíte zabránit tím, že do spáče pustíte menší elektrický impulz :). Pracovníky musíte neustále hlídat, aby produktivita neklesla pod 60%. Hra Gung Ho se ovládá myší.
Penalty Fever
Postřehové hry - 22x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
String avoider deluxe
Postřehové hry - 188x
Luxusní postřehová hříčka, ve které máte jednoduchou dráhu a provázek. Ale pozor, váš provázek se nesmí za žádnou cenu dotknout některé stěny, jinak je po vás. Dokážete precizním odhadem dojít až do cíle?
Busy burger
Postřehové hry - 4x
Tady uvidíte, že práce v bufetu s rychlým občerstvením není žádný med. Pokud totiž nejste opravdu rychlí, tak zákazníci na vás čekat nebudou. Pospěšte si a vyrábějte pokrmy přesně podle přání zákazníků.
Pull Pins
Postřehové hry - 7x
Pull Pins konečně dorazil! Tato klasická logická hra nabízí neomezené množství úrovní s neomezenými výzvami a zábavou. Pozorně sledujte úrovně a plánujte své tahy, abyste vytáhli kolíky ve správném pořadí. Ale pozor! Nedovolte, aby se bomby dotkly bublin! Pusťte se do toho a vyřešte všechny úžasné hádanky!