Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cosmic Switch

Hrajete online hru Cosmic Switch

Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.

ovládání hry Cosmic Switch

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 1958x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Gen
Postřehové hry - 4x
Vašim úkolem v této hře je dopravit malé zelené kuličky do modré buňky. Musíte si však dávat pozor na nástrahy, které na Vás v jednotlivých kolech čekají. Klikněte na zelené kuličky a doveďte je do cíle.
Headspin Storybook
Postřehové hry - 2x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?
Spank the Monkey
Postřehové hry - 3x
Váš úkol v této skvělé hře je natáhnout virtuální plácačku jak nejvíc to jen půjde. Poté plácněte opičku a podívejte se na Váš rekord. Záleží jen na Vás, jak budete šikovní a jakou sílu budete schopni vynaložit.
Candy Bubble
Postřehové hry - 6x
Pěkně barevný a skvěle hratelný bubbleshooter. Snažte se vystřelit barevnou kuličku tak, aby se připojila k alespoň dvěma stejně barevným - tím kuličky zmizí. Čím vyšší kombinace, tím více bodů. Dokážete dohrát všechny levely?
How Dare You
Postřehové hry - 1x
Nikomu není povoleno přerušit hlubokou meditaci mistra mnicha. Ale co když k tomu nějakým zlotřilým způsobem dojde? Odpovědi se dočkáte v této graficky povedené super skákačce.
Eyes Blaster
Postřehové hry - 3x
Umisťujte shodně barevné oči dohromady, abyste se jich zbavili. Pro vyřešení úkolu a postup do další úrovně potřebujete odstranit všechny oči. Obtížnost se postupně navyšuje, ale ze začátku jistě nebudete mít závažnější problém k sobě přiřadit dvojici shodně barevných očí. Hra se ovládá naprosto jednoduše a rychle si ovládání zažijete.
Fruiti Blox
Postřehové hry - 1x
V této hře je Vašim úkolem zničit co nejvíce kostiček. Zničíte je tak, že spojíte čtverce, které musí mít ve všech rozích stejně barevnou kostičku. Záleží jen na vás, jak velkou kostičku či obdélník uděláte. Sbírejte různé bonusy a dostaňte se do dalšího kola.
Peet A Lock
Postřehové hry - 12x
Odemkněte zábavu a pomozte Peetovi dostat se na záchod ve hře Peet a Lock - dokonalé hře na vybírání zámků! Proveďte Peeta nejtěžší výzvou jeho života - zamčenými dveřmi do koupelny! Díky svým lockpickingovým dovednostem musíte klepnutím na obrazovku zasáhnout zvýrazněná místa, zatímco se čára pohybuje v kruhu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje, protože je třeba zasáhnout více míst. Ale pozor - pokud se vám nepodaří dveře odemknout špatným načasováním klepnutí, Peet ztratí kontrolu a pokadí se. To se nesmí stát! S vaší pomocí se Peet konečně dostane na záchod a postará se o své záležitosti. Díky zábavné hratelnosti a návykovým mechanikám je Peet a Lock ideální hrou pro každého, kdo se chce zasmát a zažít výzvu. A díky nekonečným úrovním vám zábava nikdy nedojde. Tak si Peet a Lock zahrajte hned teď a odemkněte zábavu v ultimátní hře lockpicking!
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 473x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
Swoopa
Postřehové hry - 1x
Pomozte malému tuleňovi ulovit co nejvíce ryb v daném časovém limitu. Bez této potravy by totiž nepřežil zimu, která za nedlouho nastane. Sbírejte bonusy, které vám hru zpestří a dostaňte se na konec hry.
The Motleys
Postřehové hry - 2x
Jednoduchá oddechová hra, ve které budete spojovat barevné kuličky. A to tak, že vytvoříte alespoň trojici kuliček se stejnou barvou. Hra vyžaduje rychlé přemýšlení a dobrý postřeh, protože jste omezeni časem.
Floss floss dance and toss - Bailando, bailandóóó
Postřehové hry - 2x
Určitě znáte pořady Když hvězdy tančí a Bailando, tančím pro tebe. V obou jde o tanec, stejně jako v této super flash hře s výmluvným názvem Floss floss dance and toss. Hra je trochu objemná (5 MB), takže může trvat trochu déle, než se nahraje, ale stojí za to. Bailando hadr! :)
Tibet Quest
Postřehové hry - 1x
Hra Tibet Quest sleduje osudy mladé slečny, které se ztratil otec při hledání bájné země Shangri La. Od tatínka dostala magický klíč, jenž pasuje do trezoru, z něhož zjistí důležité informace, které by mohly vést k nalezení dávno ztraceného člena rodiny. Vydejte se s dívkou na dobrodružství a přiřazujte k sobě trojice stejných symbolů.
Cookie Cruncher
Postřehové hry - 2x
Na první pohled velmi jednoduchá postřehová online hra. Druhým pohledem však zjistíte, že jde o velmi chytlavou záležitost. Cílem je sníst co nejvíce sušenek v daném časovém omezení.
Rapidly Math
Postřehové hry - 2x
Jednoduchá, ale o to více návyková matematická online hra. Vaším úkolem je co nejrychleji zapsat výsledek početního příkladu. Soustřeďte se, zapněte mozek na plné obrátky a otestujte své schopnosti.