Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cosmic Switch

Hrajete online hru Cosmic Switch

Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.

ovládání hry Cosmic Switch

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 28x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Mad Burger
Postřehové hry - 804x
Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.
ShooTrollin
Postřehové hry - 0x
Pěkná a vtipná postřehovka v klasickém stylu spojování tří stejných symbolů. Pokud jste fanoušky různých internetových memů a trollování, tak si hru oblíbíte. Je přesně v tomto stylu. Jinak je to klasika - vystřelujte postavičky a tvořte alespoň trojice.
MazeFrenzy
Postřehové hry - 1x
Pěkná postřehovka, kterou si zamilujete, ovšem patrně ne už vaše nervy. Snažte se bludištěm projít v co nejlepším čase, ovšem dávejte pozor, aby vaše snažení neskončilo předčasně. Dokážete nasbírat maximum bodů?
Taxi Parking
Postřehové hry - 9x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Magical eye
Postřehové hry - 2x
Výborná hříčka, s kterou jsem si užil spoustu zábavy i já a strávil u ní dost času. Máte kouzelné Harryho brýle a unikáte před šíleným profesorem. Ten na vás postupně sesílá čím dál horší kouzla a nakonec vás chytí. Vydržte.
Feed Us II.
Postřehové hry - 2x
Známá hra s názvem Feed Us již přichází s druhým pokračováním a opět se vžijete do kůže vodního živočicha, který je velice krvežíznivý. Pomozte piraně a konzumujte hektolitry lahodné lidské krve. Za nasbíranou krev si později můžete nakupovat i různá vylepšení, čímž si jistě pomůžete. Vycvičte malou piraňu ve smrtícího zabijáka.
Reaktor Zuma
Postřehové hry - 0x
Ocitněte se v osmisektorovém reaktoru, kde potřebujete zažehnat všechny nepříjemnosti. Přiřazujte k sobě stejně barevné části plutonia, aby se mohly odstranit z jádra. Pro zničení jednotlivých částí plutonia k sobě musíte přiřadit minimálně shodně barevné trojice. Vaším cílem je odstranit všechny plutonia z reaktoru.
Time Killer
Postřehové hry - 2x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.
Polar Bob
Postřehové hry - 0x
Zlotřilí tučňáci unesli měsíční princeznu, ale to samozřejmě nemůžete nechat jen tak, protože se chcete stát super hrdiny. Vydejte se s maskovaným hrdinou do nebezpečí a pokuste se vysvobodit nebohou princeznu ze spárů zlých tučňáků. Pokuste se vyskočit do co největší výšky a poté sbírejte i peníze.
NerdyBirds
Postřehové hry - 3x
Jednoduchá online hra, ve které budete hrát za nenasytného hádka, který baští jedno srdíčko za druhým. S každým takovým soustem se had prodlouží, takže bude poměrně složité kličkovat s hadem na volné místo. Zkrátka klasika hra had ;).
Puzzle Prince
Postřehové hry - 4x
Pěkně originální spojení klasické bejeweled hry a bojovky. Hledejte vždy alespoň tři stejné krystaly a postupně doplňujte karty pro vašeho bojovníčka. Dokážete rychle hledat trojice a nahrát nejvyšší skóre?
Turbo Kids
Postřehové hry - 6x
Vydejte se na poměrně šílený závod s malými dětmi. Děti dokážou běhat neskutečně rychle a ještě ke všemu zvládnou také skákat a ve vzduchu se ještě proskočit dále. Toho musíte využívat a sbírat bonusy. Peníze se také budou hodit na pozdější vylepšování, takže se snažte všechno přeskákat a dorazit do cíle včas.
18 Wheels Driver 2
Postřehové hry - 0x
Druhý díl povedené hry na parkování kamionu. Pokuste se usednout za volant tahače a zaparkovat ho na určené místo. Je to docela makačka. V dalších úrovních přibyde návěs, s kterým už je to pěkná fuška.
Kill The Wabbits
Postřehové hry - 7x
Pěkná a zábavná webová gameska, ve které budete střílet z děla a snažit se zasáhnout schovaného králíka. První úrovně jsou ještě docela lehké, ale postupem času narazíte na velmi důmyslně navrhnuté levely.
Overhaul
Postřehové hry - 0x
Zajímavě pojatá střílečka plná akce, postřehu a přemýšlení. Budete se snažit ubránit svou vesmírnou loď před nájezdy zlých vetřelců. K obraně slouží věže, které zesílíte, pokud spojíte tři stejné objekty. Však se pusťte do této superhry a sami uvidíte.