Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cosmic Switch

Hrajete online hru Cosmic Switch

Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.

ovládání hry Cosmic Switch

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 302x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Bubble Hit Christmas
Postřehové hry - 35x
Další pokračování poměrně zajímavé hry s názvem Bubble Hit nese podtitul Christmas, což naznačuje, že hlavní tématikou budou vánoční svátky. Dostanete tak za úkol spojovat a odstřelovat tím trojice stejně barevných vánočních ozdob. V době vánočního shonu se jedná o naprosto jedinečnou hru, u níž se jistě na chvíli zabavíte a odpočinete si.
Personal Shopper 2
Postřehové hry - 21x
Byla jste zaměstnána, aby jste nakupovala. To je přece sen každé ženy. Tak se do toho pusťte a kupte vše co máte napsané na seznamu. Jediný problém je, že si věci musíte najít sama v přeplněných regálech v určitém čase.
hra v Unity3D
3D Parking Police Station
Postřehové hry - 38x
Řiďte a zaparkujte auto u policejní stanice. Vyberte si jedno z 12 luxusních policejních žihadel a předveďte své parkovací schopnosti. Čeká na vás celkem 12 skvěle zpracovaných levelů.
Remote Control
Postřehové hry - 50x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
The Zombie Feeder
Postřehové hry - 23x
Zombie se vydává do světa, kde by měl sbírat jídlo a peníze, nebo předměty, z nichž se dají získat. Za lidi dostanete více jídla a peněz. Dávejte si ovšem velký pozor na to, aby na hlavu zombie nepřistálo něco příliš těžkého jako kovadlina, která by na nějaký čas vyřadila zombie ze hry, což rozhodně není k užitku.
hra v Unity3D
Garbage Van Sim
Postřehové hry - 77x
A je tu další parkovací 3D hra, ve které se tentokrát projedete v popelářském autě. Zaparkovat takový těžkotonážní kolos nebude vůbec snadné, navíc se musíte vyhnout mnoha překážkám. Užijte si tuto skvělou hru.
Oroboros
Postřehové hry - 27x
Jakýmsi speciálním vesmírným hadem sbíráte nebezpečné poletující hvězdy. Seberete je tak, že kolem nich obtočíte smyčku svým dlouhým ocasem. Pokud jich zneškodníte dostatečný počet, dostanete se dále.
Insurgo
Postřehové hry - 2x
Chytlavá online hra Insurgo před vás staví nelehký úkol spočívající ve stavění jakési konstrukce. Nejprve kliknete na roh konstrukce, poté někam do prostoru... ihned poté je nutné nově vzniklé rameno spojit s dalším rohem konstrukce. Pokuste se postavit co nejvyšší konstrukci.
hra v Unity3D
Flipnoid
Postřehové hry - 19x
Jednoduchá minihra, která spojuje zábavné prvky klasické retro hry Arkanoid a pinballu. Budete se snažit odrážet míček tak, aby postupně odstřelil všechny krystaly na hrací ploše. Zdoláte všechny herní levely?
Thor Towers
Postřehové hry - 3x
Online hra Thor Towers je lahůdkou pro hráče s pevnými nervy a s výborným odhadem. Vaším úkolem je stavět na sebe bloky tak, aby na sebe dosedly co nejpřesněji. Za přesné umístění máte více bodů. Thor Towers je hodně chytlavá hra. Ovládá se mezerníkem.
Polar Bob
Postřehové hry - 186x
Zlotřilí tučňáci unesli měsíční princeznu, ale to samozřejmě nemůžete nechat jen tak, protože se chcete stát super hrdiny. Vydejte se s maskovaným hrdinou do nebezpečí a pokuste se vysvobodit nebohou princeznu ze spárů zlých tučňáků. Pokuste se vyskočit do co největší výšky a poté sbírejte i peníze.
hra v Unity3D
HOVERCRAFT PARKING
Postřehové hry - 30x
Jedním z oblíbených herních žánrů jsou hry na parkování. Takový úkol vyžaduje přesnost a skvělý postřeh. Nejinak tomu bude i v této nové unity hře, ve které budete parkovat vznášedlo. Zvládnete všech deset úrovní?
Amateur Surgeon 2
Postřehové hry - 30x
Příběh druhého pokračování hry Amateur Surgeon se odehrává po více než pěti desítkách let od dílu prvního. Zahrajete si na doktora - chirurga. Během hraní dostanete vždycky nějaký úkol, který musíte do puntíku přesně splnit. Na léčbu máte ve většině případů omezený časový limit. Vybavení nemáte k dispozici nejlepší.
Apple Season
Postřehové hry - 48x
Ve hře Apple Season se nacházíme v období, kdy se na stromech urodilo velké množství jablek. Tato jablka padají z horní části hrací plochy a vy máte dole košík, do něhož se musíte pokusit pochytat co největší možné množství jablek. Jablka padají občas velkou rychlostí a všechna určitě nestihnete chytit. Celkem spadne sto jablek, kolik jich sklidíte?
Shell Game - zahrajte si skořápky
Postřehové hry - 6x
Skořápky byla kdysi velice oblíbená hra pražských veksláků :o). Vždy jste měli jistotu, že prohrajete. To online hra Shell Game je naprosto férová a bezpečná. Kulička je ukryta pod jednou ze čtyř skořápek, po zamíchání musíte uhodnout kde je. Můžete sázet i virtuální peníze.