Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cosmic Switch

Hrajete online hru Cosmic Switch

Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.

ovládání hry Cosmic Switch

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 2720x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Gravoor
Postřehové hry - 1x
Hra s roztomilou grafikou, kde procházíte s postavičkou zajímavou dráhu plnou různých nástrah a překážek. Musíte být precizní a opatrní abyste bezpečně prošli celou pouť až do konce. Máte na to nebo ne?
Skill Stack
Postřehové hry - 1x
Skill Stack je skvělá chytlavá hra. Na hracím poli se snažte mezerníkem trefit do okamžiku, kdy je pohybující se blok přesně nad spodní řadou. Pokud se netrefíte, tak přesahující čtverečky ztratíte. Hra končí ve chvíli, kdy ztratíte poslední čtvereček. Je to hodně návykové.
The Locked Room
Postřehové hry - 7x
Graficky velmi pohledná online hra, která prověří váš postřeh. Co je cílem hry? Postupně nalezněte všechny ztracené předměty. Všechny se ukrývají na obrázku, tak jen pečlivě hledejte. Najdete je všechny?
Monkey lander
Postřehové hry - 3x
Krásná oddechovka, ve které budete s malou opičkou ovládat kosmický koráb. Vaším nelehkým úkolem bude posbírat všechno ovoce a bezpečně přistát na přistávací plošině - přistání musí být velmi jemné a plynulé.
Cyber mice party 2003
Postřehové hry - 3x
Vašim úkolem v této vynikající hře je dostat všechny myšky do cíle, který představuje sýr. Nápomocné Vám budou různé předměty, díky kterým můžete myšky směrovat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Magic Well
Postřehové hry - 3x
V magické studni se nachází celá řada různých příšerek a vaším úkolem nebude nic menšího, než objevovat skupinky stejně vypadajících monster a klikat na ně, čímž je odstraníte. Minimální počet příšer v jedné skupince určené pro odstranění je tři. Hra obsahuje pěkný příběhový mód, u něhož se jistě zabavíte.
Gold Miner Special Edition
Postřehové hry - 7x
Další verze velmi oblíbené a skvěle hratelné online hry Gold Miner. Opět budete hrát za zlatokopa, který se snaží získat zlato ukryté v zemi. Ve hře nepůjde jen o váš postřeh, postavičku zlatokopa můžete vylepšit různými bonusy.
Puzzle Prince
Postřehové hry - 5x
Pěkně originální spojení klasické bejeweled hry a bojovky. Hledejte vždy alespoň tři stejné krystaly a postupně doplňujte karty pro vašeho bojovníčka. Dokážete rychle hledat trojice a nahrát nejvyšší skóre?
Smiley Showdown 2
Postřehové hry - 5x
Smajlíky se pohybují po herní obrazovce a potřebujete je zlikvidovat v určitém množství. Dostaňte smajlíka do správné pozice a klikněte na něj, aby explodoval. Pokuste se zároveň vytvořit co největší možnou řetězovou reakci. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní se zvyšující se obtížností.
Death to ninja
Postřehové hry - 4x
Zajímavá postřehová hříčka, ve které hrajete za japonského nindža bojovníka. Vrháte svoje dýky proti nepřátelům, kteří se přibližují. Máte ale čas pouze do té doby, než vás zabijí svým mečem, když se přiblíží dostatečně blízko.
Crazy Penguin Catapult
Postřehové hry - 2x
V této hře se stanete velitelem armády tučňáků , kteří jsou ve válce s ledními medvědy. Je to velice nemilosrdný boj. Nejprve budete muset dostat co nejvíc tučňáku do vzduchu a potom zaútočit na medvědy.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 7x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Angry Cat
Postřehové hry - 2x
Pěkná postřehovka, ve které hrajete za kočku. Ta je trochu rozmrzelý a tak hází barevné objekty. Jinak je to klasická hra na tvoření alespoň tří stejných symbolů ve stylu hry Zuma. Dobře se bavte, je to dobrá hra.
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 2x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.
Turkey to go
Postřehové hry - 2x
Výborná bláznivá hříčka, která vás rozesměje i zabaví. V roli zlehka šíleného krocana budete sbírat peříčka, která létají všude kolem. Pokud uvidíte kukuřici, seberte ji též, krocan ji totiž obzvláště rád.