Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cosmic Switch

Hrajete online hru Cosmic Switch

Parádní spojovačka trojic, tentokrát je hra okořeněna neúprosným časovým limitem, takže budete potřebovat velmi rychlé reakce a postřeh. Je to jednoduchá superhra, ale velmi návyková. Najděte co nejvíce stejných trojic.

ovládání hry Cosmic Switch

myší, viz instrukce ve hře • 0.41 MB • 445x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Pandenomium
Postřehové hry - 1x
Tato bláznívá hra vás zavede do světa, ve kterém budete muset sbírat sladké koláčky. Při tom si musíte dávat pozor na nášlapné miny a také padající kostky. Dokážete ve hře vydržet do konce a získat ten největší koláč?
Redneck vs Zombies
Postřehové hry - 5x
Pěkná obranná super hra, ve které budete bránit jednoho vidláka. Na něj útočí hordy nemrtvých zvířat. Vlny útočníků se na vás řítí, takže na nic nečekejte, chopte se zbraně a snažte se zombíky zastavit. Ve hře nechybějí nejrůznější vylepšení zbraní a doplňků.
Apartment Match
Postřehové hry - 12x
Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.
Dino Run
Postřehové hry - 4x
Na malou chvilku se můžete stát dinosaurem, který utíká před žhavou lávou. Budete se vyhýbat různým překážkám a sbírat potravu, aby jste měli energii. Když budete mít štěstí, pomohou vám i ostatní zvířata.
Underwater Fun
Postřehové hry - 10x
Načerpejte energii u této klasické postřehovky ve stylu Zuma. O co ve hře půjde? Vaším úkolem bude vystřelovat barevné kuličky tak, abyste vytvořili stejnou trojici. Hrajte rychle a nenechte dojít kuličky až na konec.
Santa Blast
Postřehové hry - 3x
Jednoduchá vánoční minihra se Santou. Vaším jediným úkolem je dostat Santu co nejvýše. Toho dosáhnete za pomocí odrazu od předmětů a také díky bombám. Sbírejte bomby, poté klikněte levým tlačítkem myši a použijte bomby jako extra bonus.
Brain Bender - skvělý test
Postřehové hry - 42x
Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).
Gold Miner Tom
Postřehové hry - 39x
Variace této hry dozajista znáte - hrajete za zlatokopa Toma, který se snaží vydolat ze země zlaté hroudy. Pomocí ocelových čelistí vytahujte ze země diamanty, zlato a další poklady. V každém levelu musíte nasbírat dostatečný obnos, vše je navíc omezeno časem.
Sea Scape
Postřehové hry - 0x
Vydali jste se na své lodi na širé moře a teď je váš čas vzít si potápěčskou výbavu a prozkoumat mořské dno. Pokuste se najít poklady námořníků, kteří neměli štěstí a se svými loďmi ztroskotali.
What A Mess!
Postřehové hry - 1x
Název této superhry by se dal přeložit jako To je ale nepořádek. A skutečně - pokoj je plný věcí bez hlubšího smyslu uspořádání. Vaším úkolem ale nebude úklid, nýbrž nalezení věcí ze seznamu.
hra v Unity3D
Monster Truck 3D Arena
Postřehové hry - 6x
Řiďte a parkujte své auto v této náročné 3d hře, která se odehrává v aréně plné překážek. Čeká na vás celkem 12 levelů, jejichž zdolání bude opravdovou výzvou. Hra je vytvořena v enginu Unity3D, takže o skvělou grafiku nebude rozhodně nouze.
Dinner at Romeo
Postřehové hry - 0x
V roli neúnavného číšníka musíte nejprve uvést vaše hosty ke stolu a poté splnit jejich přání. Jak brzy poznáte, číšnikům není opravdu co závidět. Zbankrotovat není vůbec těžké ;).
Dogi Bubble Shooter
Postřehové hry - 15x
Oblíbený bubbleshooter v trochu jiném kabátku. Tentokrát kuličky sestřelujete pomocí pejska. Jinak jsou ale pravidla zcela typická - snažte se spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Dokážete dohrát nejvyšší skóre?
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 2x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
Nanotube
Postřehové hry - 685x
V této postřehové hře se setkáte s kolem, které má po svém obvodu určitou barvu. Se středu kola vám vylétávají kuličky a vy je musíte zachytávat stejně barevným obvodem kola. Dokážete je všechny chytit?