Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
1001 Arabian Nights
sponzorované odkazy

1001 Arabian Nights

Hrajete online hru 1001 Arabian Nights

Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.

ovládání hry 1001 Arabian Nights

myší, viz instrukce ve hře • 7.38 MB • 2482x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Run Run
Postřehové hry - 24x
Právem je všeobecně známo, že v jednoduchosti je síla (krása). Tato hra je jednoduchá, přesto však na úrovni. Proskákejte všechny levely a dostaňte se na konec hry v rekordním čase! Obtížnost se pořád zvyšuje.
Mirrored Maze 3
Postřehové hry - 43x
Mirrored Maze 3 vás zavede do zrcadlových sálů, které jsou vytvořeny jako speciální bludiště, v němž potřebujete dojít na konec, aniž byste se dotkli špatného místa. Musíte to ovšem provést zároveň na dvou zrcadlově odlišných místech, takže to rozhodně nebude žádná jednoduchá úloha. Dokážete dokončit všechny úrovně?
Orbital
Postřehové hry - 7x
Tahle hra je velice originální svým nápadem i zpracováním. Létáte po vesmíru a sbíráte barevné tečky. Vy sám měníte barvu podle toho, jaké barvy kuličky máte sbírat. Pokud ale omylem vezmete jinou barvu, hra končí.
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 251x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
Jelly Friend
Postřehové hry - 56x
Herní tvůrci nepřestávají chrlit další a další klony klasické hry Bejeweled. Jedním z povedených klonů je i tato onlain hra. Jako u všech podobných her, i zde budete hledat vždy alespoň trojice stejných krystalů.
Quick Draw
Postřehové hry - 19x
Hodně chytlavá online hra, která vyzkouší váš postřeh. Úkolem je střelit útočníka dřív, než střelí on vás. Vaše rychlé reflexy jsou to nejdůležitější. Nezapomínejte rychle nabíjet.
Reach for the Sky
Postřehové hry - 20x
V této hře se setkáte se studenty, kteří si udělali z knih velkou zábavu. Místo toho, aby nad nimi dlouhé hodiny sedili a vyčetli z nich moudra, rozhodli se po nich vyskákat co nejvýše do nebe.
Sewer Escape
Postřehové hry - 28x
V této skvělé hře ovládáte rozkošného křečka. Vašim úkolem je vystřelit křečka do vzduchu a klikáním na něj ho dostat co nejvýše. Křečkův letecký pokus o útěk ze stoky začíná. Záleží jen na Vás, jestli to dokážete. Pusťte se do hry.
Piano Bar
Postřehové hry - 13x
Jako pianista v jednom baru se budete snažit okouzlit mladou slečnu. Zahrajte jí romantickou písničku. Nedělejte chybí ve hraní, to by slečnu zajisté odradilo a ztratili by jste šanci jí pozvat na rande.
School Bus License 3
Postřehové hry - 34x
Jste připraveni na test z parkování autobusu? V tomto již třetím díle je získání řidičského oprávnění o něco těžší. Čeká na vás celkem 17 těžkých úrovní, ve kterých oceníte pevné nervy a přesnost.
Gemtastic Journey
Postřehové hry - 1339x
Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.
Draw play
Postřehové hry - 27x
Geniální hra, která vás chytí na dlouhé hodiny. Máte velice jednoduchý úkol - nakreslit cestu pro svého panáčka až do cíle. Ale složité to začne být, když se objeví různé nástrahy cestou. Jak se s nimi vypořádáte?
Particle Pong
Postřehové hry - 28x
V této hře je Vašim úkolem odrážet balónek a trefovat ho do volných míst soupeřovy strany. Uděláte to tak, že budete hýbat s plošinou nahoru a dolů a tím míček odrážet. Není to tak jednoduché, jak se Vám bude z počátku zdát. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Combat Cat
Postřehové hry - 30x
Combat Cat je hra o kočce, která by se ráda vplížila do farmy, která je plná sýrů, mléka a dalších dobrůtek. Bohužel je farmička hlídána zlými psy. Pokuste se nicméně dostat se až do farmy a k jídlu. Čeká na vás 20 úrovní.
Circus Balls
Postřehové hry - 31x
Vašim jediným, avšak složitým úkolem v této skvělé hře je dostat barevné míčky do stejně barevných košů. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Chce to dobře namířit a určit správnou sílu letu.