Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
1001 Arabian Nights
sponzorované odkazy

1001 Arabian Nights

Hrajete online hru 1001 Arabian Nights

Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.

ovládání hry 1001 Arabian Nights

myší, viz instrukce ve hře • 7.38 MB • 2827x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Bubble Ocean
Postřehové hry - 46x
Jednou z her, které těží z dokonalého Bubbleshooteru, je i tato pecka Bubble Ocean. Opět budete vystřelovat bublinky a snažit se tvořit stejné trojice. Hra neodpouští chyby, takže vystřelujte rychle, ale přesně miřte.
Rollercoaster Revolution
Postřehové hry - 25x
Jste vládcem horské dráhy a Vašim úkolem je ovládát zběsilý vláček a rozveselit tak všechny pasažery. Musíte si však dávat velký pozor, aby jste neztratili ani jeden vagón. Nesmíte ho také převrátit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Serve or die
Postřehové hry - 31x
Číšníci to mají v dnešní době těžké, zákazníků je hodně, jsou nevděční a hrubí. Tvým úkolem teď bude zastat práci číšníka v jedné restauraci - ale pozor, nos jen to, co si lidé objednávají a nespleť se.
Sproing - geniálně jednoduchá úletovka
Postřehové hry - 10x
Málo platné, v jednoduchosti je zkrátka síla a genialita. To platí o minihře Sproing!, ve které budete chytat zelená kolečka. Nestačí se jich pouze dotknout, musíte je sestřelit s trochou švihu. Vyhýbejte se žlutým, oranžovým a růžovým symbolům. Snažte se zničit co nejvíce zelených koleček v co nejkratším čase, získáte tak combo bonus. Je to fakt návykovka.
Food Shoot
Postřehové hry - 32x
Jak již samotný název hry napovídá, budete vystřelovat jídlo. Pokud vás napadne otázky, proč že byste to vlastně měli dělat, pak vězte, že musíte nakrmit všechny hladové krky. V první úrovni se stačí postarat o mladou slečnu, ale už ve druhé misi dostanete na starost i mlsnou kočku a musíte volit, které jídlo vystřelit. Důležité je se trefit do pusy.
Growthland Tale
Postřehové hry - 38x
Parádní chytlavá klikačka, ve které budete hledat stejně barevné kuličky. Je to vpodstatě klasická hra ve stylu spojování minimálně tří stejných objektů. Podaří se vám za určený čas nasbírat maximální počet bodů?
Vector Runner
Postřehové hry - 15x
Pamatujete ještě na ty starší stroje jako Sinclair nebo Commodore s jejich jednoduchou grafikou? Tady máme krásnou předělávku právě takové hry. Vyhýbejte se létajícím meteoritům a snažte se nenechat zničit.
The waitress
Postřehové hry - 58x
Další z čísnických her, ve které se budete snažit co nejrychleji a nejlépe obsloužit všechny zákazníky. Postupně jich bude čím dál více a vy to budete muset všechno včas stihnout. Tak si pospěšte a dejte do díla.
Incubus Pulsum
Postřehové hry - 19x
Tajemné příšery Lorda Dregga se snaží dostat do skutečného světa pomocí energetického portálu. Vaším úkolem je tyto příšery zastavit. Pokud se vám to nepodaří, čeká svět krvavá pohroma. Hra se ovládá šipkama a klávesou A. Superhra Incubus Pulsum má neuvěřitelných 11 MB, proto se bude dlouho nahrávat.
Bubble Hit Christmas
Postřehové hry - 48x
Další pokračování poměrně zajímavé hry s názvem Bubble Hit nese podtitul Christmas, což naznačuje, že hlavní tématikou budou vánoční svátky. Dostanete tak za úkol spojovat a odstřelovat tím trojice stejně barevných vánočních ozdob. V době vánočního shonu se jedná o naprosto jedinečnou hru, u níž se jistě na chvíli zabavíte a odpočinete si.
Miners Prince
Postřehové hry - 43x
Pěkná online hra, ve které okusíte těžké pracovní úkoly jednoho horníka. Vaším úkolem bude hledat a vyzvedávat ze země vzácné drahokamy a nastřádat co nejvíce bodů. Pouze při splnění zadaného počtu bodů postoupíte do další úrovně.
Valentiner
Postřehové hry - 30x
V této hře máte za úkol posbírat co nejvíce srdíček. Uděláte to tak, že počkáte až bude šíp ve správném úhlu a vystřelíte. Musíte si dávat pozor, aby Vám nevypršel čas. Jinak pro Vás hra končí. Zlaté srdíčka mají větší hodnotu, než srdíčka černá.
Ice Cream Tri Match
Postřehové hry - 13x
Jednoduchá logická online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice sladkých dobrůtek. Najděte alespoň tři stejné obrázky, za větší počet obdržíte super bonusy. Příjemná oddechovka pro všechny hráče.
Skill Stack
Postřehové hry - 19x
Skill Stack je skvělá chytlavá hra. Na hracím poli se snažte mezerníkem trefit do okamžiku, kdy je pohybující se blok přesně nad spodní řadou. Pokud se netrefíte, tak přesahující čtverečky ztratíte. Hra končí ve chvíli, kdy ztratíte poslední čtvereček. Je to hodně návykové.
Shumojong
Postřehové hry - 33x
Originálně pojatý mahjong, ve kterém si trochu procvičíte matematiku. Odebírejte hrací kameny tak, jak jste zvyklí u klasického mahjongu. Ovšem je tu malý rozdíl - hrací kameny musejí mít vždy zadaný součet.