Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
1001 Arabian Nights
sponzorované odkazy

1001 Arabian Nights

Hrajete online hru 1001 Arabian Nights

Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.

ovládání hry 1001 Arabian Nights

myší, viz instrukce ve hře • 7.38 MB • 964x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Makeover Game
Postřehové hry - 10x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
hra v Unity3D
HOVERCRAFT PARKING
Postřehové hry - 40x
Jedním z oblíbených herních žánrů jsou hry na parkování. Takový úkol vyžaduje přesnost a skvělý postřeh. Nejinak tomu bude i v této nové unity hře, ve které budete parkovat vznášedlo. Zvládnete všech deset úrovní?
Catch Fish
Postřehové hry - 6x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Sugar Cannon
Postřehové hry - 40x
V této hře budete muset předvést perfektní mušku při míření. Budete totiž pomocí děla krmit nejrůznější postavičky, které určitě znáte z internetu a jiných her. Dávejte pozor na to, abyste krmili každou postavičku správným jídlem.
Garfield memory
Postřehové hry - 50x
Velmi pěkné pexeso pro nejmenší děti, ovšem dobře se u hry zabaví i zkušenější hráči super her. Jako téma pexesa je kocour Garfield. Zkuste najít dvojice stejných obrázků v co nejkratším čase.
Swoopa
Postřehové hry - 29x
Pomozte malému tuleňovi ulovit co nejvíce ryb v daném časovém limitu. Bez této potravy by totiž nepřežil zimu, která za nedlouho nastane. Sbírejte bonusy, které vám hru zpestří a dostaňte se na konec hry.
hra v Unity3D
Blue-Collar Astronaut
Postřehové hry - 34x
Graficky velmi pěkná online hra, ve které budete ovládat malou raketku. S tou se musíte dostat až na konec bludiště. Nebude to vůbec lehké, protože cestou je nespočet možností, které vaši raketku pošlou do křemíkového nebe.
Monkey Treasure
Postřehové hry - 2x
V této hře máte za úkol v každém ševelu vysbírat všechny poklady, které jsou rozprostřeny pod mořskou hladinou dříve, než Vás dostanou piráti. Během každého kola sbírejte bonusy a bomby, které Vám pomohou při boji s nepřítelem.
Snack Attack - udržíte rovnováhu?
Postřehové hry - 40x
Snact Attack je online hra, ve které si vyzkoušíte práci roznašeče občerstvení na stadionu. Na první pohled je to snadné - prostě vezmete příslušnou objednávku a vydáte se za zákazníkem. Jak ale brzy zjistíte, nebude to tak jednoduché, jak se na první pohled zdálo. Cestou totiž narazíte na různé překážky, například na kutálející se pneumatiky.
Hanger 2
Postřehové hry - 16x
Hanger 2 je online hra, ve které budete ovládat chlapíka s lanem. Vaším úkolem je proskákat všechny úrovně a hlavně neztratit příliš mnoho tělesných částí. Je to trochu brutálnější online hra :).
Rockstar Hotel Jump
Postřehové hry - 32x
V této oddychové hře se stanete nespoutaným rockerem, který si užívá bohémského života. Rozběhněte se s kytarou v ruce, skočte na postel a drnkněte do strun co nejvíce to půjde. Pak jen sledujte co se bude dít.
Airport Bus Parking 3
Postřehové hry - 22x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra, ve které budete za úkol zaparkovat letištní autobus. A nejen to, musíte včas přepravit pasažéry. Jízda po ranveji není lehká, protože je tam zrovna čilí provoz.
Puzzle Fruits
Postřehové hry - 39x
Hry vycházející z herní legendy Bejeweled dlouhodobě patří mezi největší taháky. A nejinak je tomu i u této gamesky, ve které budete hledat trojice stejně barevných krystalů. Jakmile splníte určitý počet bodů, postoupíte do další úrovně.
Sherwood Shooter 2
Postřehové hry - 33x
Pěkná postřehová super hra s mířením na terč, tentokrát budete mířit na jablko. To má na hlavě udatný zombík, kterému však nebude příliš vadit, pokud to trefíte třeba do oka. Zábavná online hra.
The waitress
Postřehové hry - 58x
Další z čísnických her, ve které se budete snažit co nejrychleji a nejlépe obsloužit všechny zákazníky. Postupně jich bude čím dál více a vy to budete muset všechno včas stihnout. Tak si pospěšte a dejte do díla.