Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
1001 Arabian Nights
sponzorované odkazy

1001 Arabian Nights

Hrajete online hru 1001 Arabian Nights

Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.

ovládání hry 1001 Arabian Nights

myší, viz instrukce ve hře • 7.38 MB • 1943x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 45x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 15x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Save Me 2
Postřehové hry - 13x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).
Super Kicks
Postřehové hry - 19x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
Valentiner
Postřehové hry - 30x
V této hře máte za úkol posbírat co nejvíce srdíček. Uděláte to tak, že počkáte až bude šíp ve správném úhlu a vystřelíte. Musíte si dávat pozor, aby Vám nevypršel čas. Jinak pro Vás hra končí. Zlaté srdíčka mají větší hodnotu, než srdíčka černá.
Mama Fly
Postřehové hry - 4x
Vydejte se v této online hře do světa hmyzu. Na malý moment se stanete mouchou, která bude čelit všedním překážkám. Pokuste se čelit nebezpečí, se kterým se setkáte. Po svých nepřátelích můžete házet larvy a vajíčka.
Whaa
Postřehové hry - 49x
Chytlavá postřehová minihra s velice jednoduchým herním principem. Ve hře "pouze" sestřelujete barevné kruhy, avšak je to velice zábavné. Samozřejmostí je sbírání bonusů, dále například použití speciální zbraně atd.
I Love Traffic
Postřehové hry - 30x
Ovládněte svět semaforů. Vašim úkolem je ovládat semafory tak, aby žádné auta nenabouraly. Ze začátku to bude jednoduché, ale postupně bude obtížnost přibývat a vy se s tím budete muset vypořádat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Sparkle 2
Postřehové hry - 32x
Objevte mysteriozní krajiny v této bezvadné online hře. Sparkle 2 se nese v duchu klasických Zuma her. Budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit kombinace stejně barevných kuliček. Hrajte rychle, protože další a další kuličky přibývají.
Feed Mee
Postřehové hry - 24x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Knife Rain
Postřehové hry - 29x
Naostřete virtuální nože a přijměte perfektní herní výzvu. Cílem je na objekt vrhat nože tak, aby se předmět rozpadl. Nesmíte trefit jiné objekty, které už v předmětu jsou (např. další nože). Hra je návyková a může být i docela těžká.
Block Out
Postřehové hry - 33x
V minihře Block Out neuvidíte žádné grafické orgie, ale pouze černobílou hrací plochu, na které musíte chytat padající bílé obdélníky. Hra dokonale procvičí váš postřeh, obzvláště na těžší obtížnost. Po skončení hry se do menu dostanete klávesou W.
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 27x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
Gold Miner 3
Postřehové hry - 56x
Klasická a velmi oblíbená online hra Gold Miner je zpět v svém již třetím pokračování. Sbírejte zlato a šperky a využívejte chytře upgrady. Tak kolik si dokážete nahrabat? :)
Central Parking
Postřehové hry - 322x
Jste připraveni na další chytlavou parkovací online hru? Central Parking dokonale prověří vaši trpělivost, postřeh a smysl pro přesnost. Zaparkujte auto na místo bez jediného škrábance.