Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
1001 Arabian Nights
sponzorované odkazy

1001 Arabian Nights

Hrajete online hru 1001 Arabian Nights

Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.

ovládání hry 1001 Arabian Nights

myší, viz instrukce ve hře • 7.38 MB • 55x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 26x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
hra v Unity3D
Construction Truck 3D
Postřehové hry - 34x
Velmi pěkná 3D hra v Unity. Zkuste si roli řidiče míchačky, která se ovládá poměrně nemotorně, ale věříme, že to dáte. Pokud se vám podaří zdolat celkem 18 náročných úrovní, tak budete opravdovými mistry.
Photo King
Postřehové hry - 45x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Feed Mee
Postřehové hry - 18x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Black White Car
Postřehové hry - 23x
Vítejte v černobílém světě, kde se s autem vydáte na výlet. Potřebujete posbírat co nejvíce bonusů se symbolem amerického dolaru, zatímco jiným překážkám na trati se musíte bezpečně vyhýbat, aby se s autem nic nestalo. Na začátku si můžete vybrat ze dvou herních módů, na výběr máte mezi Story Mode a Free Mode. Každý z nich má něco do sebe.
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 10x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 27x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Penalty Fever
Postřehové hry - 21x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 30x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Jumper
Postřehové hry - 16x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Tiles
Postřehové hry - 29x
Opět jedna z poměrně jednoduchých, ale o to víc zábavnějších online her. Cílem je jen všechny kostičky proměnit na stejnou barvu. A jak toho docílíte? Pouze kliknete na barvu a pak na kostičky, které chcete obarvit.
Fishing Game - zahrajte si na rybáře
Postřehové hry - 14x
Chodíte rádi na ryby? Pokud ano, tak běžte :). Pokud vám ale stačí chytání virtuální, pak zkuste tuto webovou hru Fishing Game. Během neúprosného časového limitu máte za úkol nachytat co nejvíce ryb. Na jeden nához můžete chytit i několik ryb najednou. Hra se ovládá šipkama.
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 31x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!
hra v Unity3D
SLOPE
Postřehové hry - 51x
Online hra, která prověří vaše reakce a schopnost proletět bludištěm maximální rychlostí. Cíl je jednoduchý - letět bludištěm a vyhnout se smrti. Troufáte si na tuto online hru, která je v Unity3D? Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku a přidat si ji k oblíbeným.
Maggie
Postřehové hry - 10x
V této hře se setkáte s mladou dívkou, která se vydala surfovat na květinovém listu. Při své zábavě se snažte sbírat růžové hvězdičky a bonusy, které vám přinášejí body a výhody. Dávejte pozor na nástrahy.