Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
1001 Arabian Nights
sponzorované odkazy

1001 Arabian Nights

Hrajete online hru 1001 Arabian Nights

Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.

ovládání hry 1001 Arabian Nights

myší, viz instrukce ve hře • 7.38 MB • 1312x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 20x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.
Bubble Hit Valentine
Postřehové hry - 27x
Čtrnáctý únor se v různých zemích světa slaví jako den svatého Valentýna, tedy svátek všech zamilovaných. Při této příležitosti vychází i různé počítačové hry a Bubble Hit Valentine patří právě mezi ně. Dostanete za úkol vytvářet minimálně trojice srdíček stejné barvy. To provedete postupným vystřelováním ze spodní části obrazovky.
Bowling Alley Defense
Postřehové hry - 18x
Slizké potvůrky se rozhodly zaútočit na bowlingovou dráhu a ukrást vám bowlingové koule. Pokud budete dobře mířit a všechny potvůrky zneškodníte, čeká vás na konci každé úrovně souboj s nějakou známou osobností, kterou byste na bowlingu rozhodně nečekali, např. Larry Bird, Bruce Lee nebo Marilyn Manson.
Hotcorn
Postřehové hry - 19x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Colorwars
Postřehové hry - 3x
Název téhle velice povedené hry říká něco o barevné válce. V podstatě je to pravda, v této trochu ulítlé barevné hříčce budete odstřelovat objekty létající kolem s jediným cílem - aby vás svým zásahem nezničili.
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 34x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Christmas Bubble Shooter
Postřehové hry - 84x
Jeden příjemný oddechový bubble shooter pro všechny milovníky bublinek a spojování. A jak se taková hra hraje? Vystřelujte barevné bublinky a snažte se zamířit tak, aby po dopadu uvtořila alespoň trojici se stejně barevnými dalšími bublinkami.
Particle Blaster
Postřehové hry - 3x
Velmi jednoduchá minihra, která vás však dozajista zabaví na pěkně dlouho. Cílem je ničit kuličky, které se k vám neustále přitahují. První úrovně jsou snadné, ale již velmi brzy začne náročnost stoupat a dohrát hru do konce nebude vůbec snadné.
fall down
Postřehové hry - 4x
Bezvadná zábavná hra. Vašim úkolem v této hře je dojet s kuličkou co nejdále. Hrací plocha se Vám bude stále posouvat směrem nahoru a Vy budete muset proklouznout dírami v podlaze. Jak daleko dokážete dojet záleží jen na Vás. Pusťte se do hry.
Dwarf Toss
Postřehové hry - 30x
Sympatická oddechovka, ve které budete v roli siláka házet jednoho nebohého trpaslíka co nejdál. Nejprve zvolte vhodný směr letu a také rychlost. Postupem času získáte peníze, za které si koupíte vylepšení.
Arachnophilia
Postřehové hry - 22x
Pokud nemáte rádi pavouky, nebo se jich snad dokonce bojíte, pak hra Arachnophilia není rozhodně nic pro vás. Hlavním hrdinou je totiž pavouk, s nímž se snažíte pochytat si potravu, což jsou brouci. Jakmile se nějaký hmyz zachytí do vašich sítí, klikněte na něj, aby ho pavouk mohl sežrat. Vytvářejte pořádné pavučiny.
Puzzle Fruits
Postřehové hry - 39x
Hry vycházející z herní legendy Bejeweled dlouhodobě patří mezi největší taháky. A nejinak je tomu i u této gamesky, ve které budete hledat trojice stejně barevných krystalů. Jakmile splníte určitý počet bodů, postoupíte do další úrovně.
Maplestory Matching
Postřehové hry - 35x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Amusix: Flute
Postřehové hry - 19x
Pro všechny hudební nadšence je tady hra s názvem Amusix: Flute. Vyzkoušíte si v ní hraní na flétnu. Potřebujete přesně mačkat jednotlivá zobrazená písmena na klávesnici, přičemž je potřebujete podržet dostatečně dlouhou dobu, aby se naplnil ukazatel. Snažte se nedělat chyby. Vyslechnete si zajímavé tóny.
Circle Madness 2
Postřehové hry - 23x
V této mini hře si procvičte postřeh. S malou bílou kuličkou se pokuste co nejdéle vyhýbat žlutým kulím. Každých pět vteřin vám jedna žlutá koule přibude. Můžete získat i spoustu bonusů, které vám buď pomohou nebo uškodí.