Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
1001 Arabian Nights
sponzorované odkazy

1001 Arabian Nights

Hrajete online hru 1001 Arabian Nights

Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.

ovládání hry 1001 Arabian Nights

myší, viz instrukce ve hře • 7.38 MB • 90x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
Police Academy 3D
Postřehové hry - 10x
Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,
Apple Season
Postřehové hry - 7x
Ve hře Apple Season se nacházíme v období, kdy se na stromech urodilo velké množství jablek. Tato jablka padají z horní části hrací plochy a vy máte dole košík, do něhož se musíte pokusit pochytat co největší možné množství jablek. Jablka padají občas velkou rychlostí a všechna určitě nestihnete chytit. Celkem spadne sto jablek, kolik jich sklidíte?
Thor Towers
Postřehové hry - 6x
Online hra Thor Towers je lahůdkou pro hráče s pevnými nervy a s výborným odhadem. Vaším úkolem je stavět na sebe bloky tak, aby na sebe dosedly co nejpřesněji. Za přesné umístění máte více bodů. Thor Towers je hodně chytlavá hra. Ovládá se mezerníkem.
Feed Us 5
Postřehové hry - 8x
Hra Feed Us se opět objevuje a její autoři si pro hráčskou obec přichystali již čtvrté pokračování. Opět se musíte postarat o nenasytnou rybu, která se snaží sníst všechno, co jí přijde do vody. Při hledání potravy se samozřejmě musíte vyhýbat veškerým nebezpečím, které by na vás na cestě mohly číhat.
Barcode Bedlam
Postřehové hry - 6x
Zahrajte si na majitele luxusního butiku a zkuste si ovládání čtečky čárových kódů. Vždy je nutné naskenovat pouze zboží s určitým barevným kódem. Pokud naskenujete jinou barvu, ztrácíte body.
hra v Unity3D
Digger Parking Sim
Postřehové hry - 15x
Parkovacích her je opravdu spousta. Na našem webu máme parkování traktoru, lodě, dokonce i dinosaura. V této nové hře si vyzkoušíte ovládání a parkování těžkotonážního bagra.
The Shell Game
Postřehové hry - 3x
Tato hra by se dala považovat za klasiku postřehových her. Pokuste se uhádnout pod kterou skořápku je schovaná kulička. Vždy si můžete určit, kolik peněz, ve kterém kole chcete vsadit. Dokážete vyhrávat?
Gold Miner Tom
Postřehové hry - 233x
Variace této hry dozajista znáte - hrajete za zlatokopa Toma, který se snaží vydolat ze země zlaté hroudy. Pomocí ocelových čelistí vytahujte ze země diamanty, zlato a další poklady. V každém levelu musíte nasbírat dostatečný obnos, vše je navíc omezeno časem.
Rocket Rush 2
Postřehové hry - 6x
Raketoplán se potřebuje dostat do potřebné výšky, což ale rozhodně nebude jednoduché. Musíte dávat pozor na nebezpečné překážky na trati, které postupem času budou stále více nepříjemné. Najděte správný rytmus a místo, kudy by se dalo proletět, aniž by raketoplán explodoval. Pokuste se získat co nejvíce hvězdiček.
We Are The Robots 2
Postřehové hry - 31x
Míchejte a spojujte roboty tak, aby byli vždy tři vedle sebe se stejnou barvou. Čili máte co do činění s hrou na téma spoj 3 stejné symboly. Druhý díl má pěknou grafiku a super hratelnost.
Underwater ClayMatch
Postřehové hry - 7x
V prvním kole dostanete k dispozici pět minut na získání tři sta bodů. V dalších kolech se bude navyšovat nutný počet bodů a samozřejmě se sníží časový limit. Ve hře se objevují různé bonusové předměty, které se pokuste plně využívat, protože se v některých situacích opravdu vyplatí. Dokážete vytvořit dostatečný počet shodných trojic?
Pepe Love Run
Postřehové hry - 4x
Jako tchoř se oběvíte na jedné straně dálnice v plném provozu.Ale to nejhorší je, že na druhé straně dálnice je vaše milovaná tchořice.Proto se za ní přes dálnici vydáte.Dávejte pozor na auta a motorky.
Age Of Japan
Postřehové hry - 61x
Jedna z vydařenějších online her na téma spojování stejně barevných krystalů. Jakmile objevíte alespoň trojici a označíte ji, tak zmizí a objeví se další krystaly. Cílem je zbavit se bílých políček a zvládnout vše v časovém limitu.
Swap The Dots
Postřehové hry - 15x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 51x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.