Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 7634x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Snail and Sokoban 3
Logické hry - 41x
Skvělá logická online hra, ve které budete přesouvat krabice k hvězdicím tak, aby žádná krabice nezůstala zablokovaná u zdi (nepůjde s ní pohnout žádným směrem). Pokud máte rádi klasické hry Sokoban nebo Boulder Dash, tak si přijdete na své.
Collapse It
Logické hry - 25x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Snail Bob 7: Fantasy Story
Logické hry - 28x
Šnek Bobek je zpět s dalším dobrodružstvím. Tentokrát se ocitl v jakési fantazijní středověké zemi. Pomozte mu překonat všechny překážky a vyhnout se pastím. Nezapomeňte v každé úrovni hledat bonusové hvězdy.
Catch the Candy Halloween
Logické hry - 25x
Podivně vyhlížející malá fialová příšerka se vydává na dobrodružství, protože je pořád hladová a chtěla by sníst co nejvíc sladkostí. Naštěstí jsou sladkosti rozeseté všude po okolí, a proto může nakrmit svůj žaludek. Klikejte po okolí a snažte se někde přichytit, aby se příšerka mohla dostat k jídlu.
Bombs Vacation
Logické hry - 25x
Pro dokončení každé z úrovní v této hře bude zapotřebí trefit cíl za pomoci bomby. Ve hře naleznete i různá tlačítka, po jejichž stisknutí se odehraje nějaká akce. Vždy potřebujete vhodně využít všech dostupných možností, aby se dalo pokračovat do další postupné úrovně, kterých celkem hra obsahuje dostatek.
Awesome Builder
Logické hry - 24x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.
Industry
Logické hry - 23x
V této logické hře musíte vypomoct panáčkovi v jeho nelehkých úkolech, které sám nezvládne.Klikejte na různé objekty v různých kombinacích a sledujte co se děje.Nezničí li se nic uspěli jste.
Isora
Logické hry - 44x
Isora je pěkná logická superhra s jednoduchým námětem. Vaším úkolem je projít všechna políčka na hrací ploše tak, abyste se opět vrátili na výchozí pozici. Hra se ovládá šipkama. První úrovně jsou jednoduché, ale později začne přituhovat...
Daymare Town
Logické hry - 25x
Zahrajte si hru, která je doprovázena tajemstvím a hrůzou. Přímo ve den jste se ocitli ve vylidněném městě. Vše vypadá divně a nikde není ani náznak toho, co se vlastně stalo. Pokuste se utéct co nejrychleji pryč.
Clowns in the Face
Logické hry - 24x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.
North Pole Slide
Logické hry - 27x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
The Little Who
Logické hry - 42x
Máme tady skvělou logickou hru, ve které se budete muset dostat přes 30 úrovní, které jsou velice náročné na logické myšlení. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Paintworld 2: Monsters
Logické hry - 52x
Na začátku druhého pokračování hry Paintworld budete svědky krátkého videa, z něhož poznáte, o co vlastně jde. Následně se dostanete do první mise. V každé z misí potřebujete dát dohromady všechny barevné příšerky, které se nacházejí na hrací ploše. Autoři si pro hráče připravili celkem slušný počet úrovní.
Slice Points
Logické hry - 35x
Zajímavá online hra pro hráče, kteří u her rádi přemýšlí a trápí svůj mozek dumáním nad správným postupem. Cílem je dostat všechny obrazce mimo herní pole. To provedete několika dobře promyšlenými řezy, jejichž počet je však v každém kole omezen.
Bricks Match
Logické hry - 36x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.