Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 7586x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Hambo 2
Logické hry - 32x
První díl hry Hambo si získal početnou skupinu fanoušků. Nyní tu máme druhé pokračování, ve kterém si zahrajete za mafiánské prasátko, které likviduje zlotřilé postavičky. Není to jen střílečka - musíte velmi usilovně přemýšlet.
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 56x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 45x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Ninja Mushroom
Logické hry - 50x
Logická online s malým chytrým ninjou, který však potřebuje vaši pomoc. Přesouvejte bloky tak, aby se ninja dostal k zlatému bloku. Nebude to příliš jednoduché, ale pečlivým promýšlením hry určitě dosáhnete zdárného cíle. Čeká vás neuvěřitelných 40 úrovní.
Fragger
Logické hry - 40x
Jednoduchá ale zato pěkně chytlavá online hra, ve které budete házet granáty na své nepřátele. Hod musíte velmi dobře promyslet, protože granátů nemáte nekonečno a nepřítel se bude samozřejmě bránit,
Go Home Block 3
Logické hry - 14x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 17x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
Match Craft
Logické hry - 32x
Velmi zajímavá a chytlavá online hra, která prověří vaše schopnosti. Cílem ve hře je spojovat objekty a vytvořit co nejdelší řetěz. Jakmile máte dostatek bodů, jdete do další úrovně, která samozřejmě lehce přidá na obtížnosti.
Mahjong Link
Logické hry - 1049x
Her na téma mahjong už bylo vytvořeno snad sto tisíc... Mezi ty zdařilejší herní kousky patří i tahle verze slavné čínské hry. Cílem je z hrací plochy postupně odstranit dvojice stejných kamenů, které ovšem nesmějí být nijak blokované.
Giraffe Above
Logické hry - 31x
Vžijte se do kůže jedné hladové žirafy, která by ráda spásla všechna jablka po celé Africe. Aby se jí to mohlo povést, vezmete si ji tedy na starost a musíte její dlouhatánský krk dostat přes různé překážky. Zároveň si dávejte pozor, aby se žirafí hlava nikde nezapletla a nesmotala se do jednoho velkého uzlu.
Angry Alarmo
Logické hry - 66x
Zajímavá herní záležitost, ve které se budete snažit zbourat budovy omezeným množstvím střel. Dobře zamiřte a promyslete výstřel. Myslíte, že máte na to, abyste zneškodnili piráty v budovách a posléze zachránili rukojmí?
Bound Bear
Logické hry - 21x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Home Sheep Home 2
Logické hry - 46x
Ovce jsou zpět ve městě, a snimi je tu druhý díl povedené logické super hry. Využijte týmovou spolupráci tří oveček a proveďte je skrz nebezpečí, která skýtají londýnské ulice.
Arcade Lines
Logické hry - 515x
Skvělá logická minihra Arcade Lines Deluxe je již sice trochu starší, ale stojí za to si ji připomenout. Vaším úkolem je na hracím poli seskupit vždy 5 kuliček stejné barvy, a to vodorovně, svisle, nebo diagonálně.
Carrot Hunt
Logické hry - 26x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.