Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 457x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Christmas Solitaire
Logické hry - 28x
Vánoční doba se přibližuje každým dnem a s ní se vyrojila celá řada her, které se tématicky zařazují do stejné kategorie. Nejinak tomu je i s hrou Christmas Solitaire, kde se snažíte zbavit veškerých karet a zařazujete je na předem určená místa takovým způsobem, aby na sebe navazovaly. Hra se řadí k zajímavým karetním hrám.
Zombie Nation Apocalypse
Logické hry - 22x
Velmi dobrá postřehová online hra pro naše nejmenší hráče. Hra obsahuje několik miniher, ve kterých budete luštit záhadné hádanky a plnit úkoly. Jedním z takových úkolů například bude hledat chybějící dílky obrázku.
Bad Birds: The Escape Chronicles
Logické hry - 37x
Ptáci v pruhovaných tričkách jsou zřejmě zlí a chystají se na nějakou nepravost. Ve hře Bad Birds: The Escape Chronicles si vezmete na starost jejich osudy a pokusíte se je dostat do bezpečí. Máte možnost proměnit některého z ptáků do určitého povolání, aby se daly překonat nebezpečné situace při životě.
Zombie Charm
Logické hry - 30x
Propojte v této hře všechny zombíky pomocí těchto karet. Snažte se tyto zombíky v této super hře proměnit v člověky. V pozadí hraje zvláštní hudba. Tak se do toho dejte a snažte se úroveň splnit za co nejlepší Čas.
Pirate Treasure
Logické hry - 25x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dostat piráta až k pokladu. Uděláte to tak, že ho pomocí šipek nasměrujete. Šipky přetáhněte z pravé části lišty tam, kde chcete aby pirát zabočil. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Emoji Flow
Logické hry - 35x
Spojte správné dvojice emotikonů v aplikaci Emoji Flow! Přetáhněte čáru od jednoho emoji k druhému a dokončete úrovně spojením všech emoji. Projděte celkem 150 úrovní a vyzvěte své schopnosti řešit hádanky. Dbejte na to, aby se vaše cesty nekřížily s jinými emoji, a proplouvejte až na vrchol! Tak uvolněte své vnitřní emodži a plujte tak, jak vaši emodži ještě nikdy neletěli.
Ball Rolling 3
Logické hry - 36x
Třetí díl obdivuhodné logické onlinovky. V každém levelu máte za úkol dostat míček do připraveného místa. Cestu, přes kterou se míček vydá, nakreslíte tužkou. Navíc míček potká různé předměty, které se různě rozpohybují. Špatně zvolenou cestu můžete smazat gumou, bude se vám hodit i bomba.
Candy corner
Logické hry - 13x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 30x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...
Stupid Balance
Logické hry - 15x
Rozmísťete po celé ploše tyto objekty a udělejte to tak, aby to bylo vyrovnané a žádná strana se nepřeklopila na zem. Pokud se ovšem tak stane, tak prohráváte a musíte hrát úroveň znovu.
Scooty Racing Match 3
Logické hry - 22x
Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.
Polar Slide
Logické hry - 10x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
Piggy-Wiggy Seasons
Logické hry - 12x
V zajímavé logické hře s názvem Piggy-Wiggy Seasons si vezmete na starost malá růžová prasátka, se kterými se potřebujete dostat k jejich oblíbené pochoutce, jíž jsou oříšky. Pro dokončení úrovně potřebujete získat všechny oříšky, které se v úrovni nachází. Můžete využívat různá lana, s nimiž se pověsíte na patřičné místo.
Nodes 2
Logické hry - 10x
Výborná hra, kde si procvičíte nejenom rychlost svého logického uvažování, ale také se i přímo královsky pobavíte. Rozestavte laserové emitory tak, aby svými paprsky pokryly všechny body a aktivovali další level.
Sobics school
Logické hry - 12x
Výborná logická hříčka, která vám dodá dobrou náladu na celé hodiny. Nabízí skvěle malované prostředí, takže je na odpočinek ideální. Úkolem je sestavit alespoň čtveřice obdélníčků se stejnou barvou.