Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 1181x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Never end
Logické hry - 3x
Procházejte labyrintem a sbírejte klíče, které vám otevřou dveře do dalších kol. Labyrint si můžete otáčet podle potřeby, aby jste se dostali i do vzdálených míst, ale dávejte při tom pozor na překážky.
Tortur-o-Matic 2
Logické hry - 42x
Ve druhém pokračování hry Tortur-o-Matic se dostanete před poměrně zajímavý úkol. Začnete tím, že musíte zneškodnit nebezpečného vraha a potřebujete to provést co nejtvrdším možným způsobem, aby byl vrah potrestán za své předchozí činy. Hra je poměrně brutální, takže není úplně vhodná pro mladší ročníky.
Travel Memo
Logické hry - 31x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
hra v Unity3D
Jewel Dive
Logické hry - 28x
Skvělá logická online hra v Unity3D. Jedná se o klasický bejeweled neboli spoj 3 stejné symboly. Ideální hra pro chvíle oddechu a relaxace. Spojujte krystaly a dobře se bavte. Nezapomeňte hru sdílet na Facebooku.
Mahjong Classic
Logické hry - 320x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
The Suspense 2
Logické hry - 25x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Trigger Path
Logické hry - 31x
Pokuste se v této hře dostat bonbónek k tomuto tvorovi. Umístěte různé objekty do prostoru a poté spusťte hru, až budete moct. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Snažte se vše umístit logicky.
Birds Town
Logické hry - 42x
V následující hře se vyskytuje opravdu velké množství ptáčků, kteří se snaží dosáhnout na konec cesty, což jim ale za žádnou cenu nesmíte dovolit. Tím pádem bude zapotřebí likvidovat je, než dojdou, kam mají namířeno. To se provede přiřazením několika stejně barevných ptáků vedle sebe, čímž zmizí. Dokážete si se všemi poradit?
Reflector
Logické hry - 47x
Tato onlinovka pěkně prověří vaše znalosti fyziky a dobrého úsudku. Vaším úkolem bude nastavit zrcadla tak, aby se paprsek dostal až do patřičného místa. V cestě budou stát i překážky, které bude nutné zničit.
Tiles Of The Simpsons
Logické hry - 335x
Pěkně zpracovaná online hra s tématem rodinky Simpsonů. Z hrací plochy budete odebírat postupně dvojice hracích dílků až se vám ukáže kompletní obrázek. Herní princip je důmyslný, hratelnost skvělá a výdrž hry dlouhá, doporučujeme.
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 19x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 829x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
Escape Artist
Logické hry - 11x
Zůstali jste uvězněni v domě známého umělce. Umělec si vymyslel vlastní bezpečnostní zámek na dveře, který se otevře pouze v případě, že dokážete najít dílky s mozaiky a správně je na dveře umístit.
FireBoy and WaterGirl 3: The Ice Temple
Logické hry - 41x
Vaším úkolem je dostat se přes všechny překážky, které vás v této super hře čekají. Dávejte si pozor, abyste s vaším hrdinou ať už s ohněm nebo vodou nestoupli do špatné kapaliny. Pomáhejte si s něma navzájem.
Bipole
Logické hry - 27x
Skvělá hra u které se určitě pobavíte. Otáčejte hrací plochou tak, abyste spojili dva protikladné a navzájem se přitahující prvky, slunce a měsíc. V každém kole na vás čeká mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat.