Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 2184x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Magic Pen 2
Logické hry - 5x
Vašim jediným úkolem je kreslit různé obrazce tak, aby jste dostali kuličku do cíle, který představuje červená vlaječka a tím se dostali do dalšího kola. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 64x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Zee Boo
Logické hry - 29x
Zajímavá logická online se zvířetem, konkrétně s hladovou zebrou, která má chuť na čerstvou travičku. Vaším úkolem bude zebru navést tak, aby spořádala všechny ostrůvky s trávou. Pohyb zebry je do L, tedy jako u šachového jezdce.
Angry Birds Elimination
Logické hry - 18x
Další klasika na způsob spojování tří stejných symbolů. Tentokrát v kabátku oblíbených ptáčků Angry Birds. Odstraňte vždy alespoň tři stejné dílky. K eliminaci dílků můžete využít i bomby.
Cover Front 2
Logické hry - 6x
Nacházíte se v roli agenta a Vašim úkolem je vyřešit jednu z největších záhad. Hra je ve formě detektivky. V cestě Vám bude stát mnoho překážek se kterými si budete muset poradit. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Find Most
Logické hry - 41x
Jednoduchá logická minihra, ve které budete spojovat bublinky. Podaří se vám v rychlém časovém úseku vyklidit celé hrací pole?
Black Knight - Černý jezdec
Logické hry - 886x
Black Knight, neboli šachová figurka černý jezdec je výborná logická online hra. Vypadá to jednoduše - stačí koníkem doskákat do vyznačeného políčka. Jelikož ale šachový koník skáče do L, tak to nebude tak snadné. Snažte se na políčko dostat s co nejmenším počtem tahů. Skvělá hra nejen pro šachisty.
Amigo Pancho 4: Travel
Logické hry - 778x
Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.
Rush Hour - dostaňte auto ven
Logické hry - 28x
Výborná superhra, která prověří vaše logické myšlení. Cílem hry Rush Hour je dostat vaše autíčko ven z naprosto přecpaného parkoviště. Vždy musíte přeskupit ostatní auta tak, aby se vaše červené auto dostalo k praporku. Nejprve zkuste tréninková bludiště, ostrá hra je opravdu těžká.
Bam Boom
Logické hry - 5x
Výborná logická hříčka, ve které se vám opravdu občas bude kouřit z hlavy. Musíte dostat různě barevná kolečka do jejich chlívečků tak, abyste přitom udělali co nejméně tahů. Hra pro mistry v přemýšlení.
Bound Bear
Logické hry - 19x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Shift
Logické hry - 13x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.
Rickshaw Jam
Logické hry - 26x
Rikšové v Indii to nemají jednoduché. Obzvlášť v hustém provozu je umění prokličkovat mezi auty a najít si cestu ven. V této superhře musíte posunovat auta svisle a vodorovně tak, aby se rikša mohl dostat ven... Rickshaw Jam je povedená logická hra.
Paintwars
Logické hry - 43x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
CuberXtreme
Logické hry - 11x
Logická hra, která vás zajisté zabaví na nejednu minutu. Posouváte barevné kostky tak, abyste je všechny nechali zmizet do konce levelu. Pokud se vám to opravdu podaří, tak vítězíte. Způsobů je více.