Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 5573x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 37x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Potion Panic
Logické hry - 28x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Sea Horse Bubble Escape
Logické hry - 23x
Malý mořský koník se nešťastnou náhodou ocitnul uvězněný ve vodní bublině. Potřebuje se dostat za svým kamarádem, který se ukrývá u vody, do níž mořští koníci patří. Cestou musíte odstraňovat různé překážky, aby se mořský koník mohl dostat na to správné místo. Občas bude zapotřebí hodně dlouze zapřemýšlet.
Happy Easter Mahjong
Logické hry - 41x
Ač poměrně jednoduchý, tak velmi dobře hratelný mahjong s velikonočním motivem. Tentokrát tak budete odstraňovat vajíčka (místo klasických mahjong dílků). Odebíraná vajíčka nesmějí být nijak blokovaná.
Ghost Trix
Logické hry - 14x
Přeměňte barvu těchto kuliček a snažte se je dostat pryč z plochy. Když bude mít kulička stejnou barvu, jako to, na čem stojí, tak se propadne. Musíte pro to na tohle všechno logicky, jinak se vám to nemusí podařit.
Scoregamites
Logické hry - 31x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Music Box of Life 3
Logické hry - 56x
Zajímavé již třetí pokračování logické hry, ve které bude vaším úkolem najít rozdíly ve dvou na první pohled stejných obrázcích. Celkem na vás čeká 12 obrázků. Pokud vše dohrajete, uvidíte hezký láskyplný příběh.
Naughty Elevator
Logické hry - 13x
Ocitáte se ve výtahu s nádhernou slečnou a Vy nemyslíte na nic jiného, než na to, aby jste ji viděli ve spodním prádle. Jenže s Vámi ve výtahu jede ještě pár nevítaných návštěvníků, kterých se budete muset zbavit a díky kterých odhalíte spodní prádlo krásné slečny.
Collapse It
Logické hry - 25x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Ant Hill Trap
Logické hry - 252x
Perfektní logická superhra, ve které se budete snažit utéci z podzemního úkrytu. Ten je nezadržitelně zaplavován vodou a vám nezbývá příliš mnoho času. Vyřešte všechny logické úkoly a dostaňte se ven.
Crystal clear
Logické hry - 95x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Card Monsters
Logické hry - 31x
Zajímavá karetní online hra, ve které se můžete utkat s hráči z celého světa. Sestavte si postupně balíček ze silných karet a použijte je proti svému soupeři. K vítězství budete muset vyřešit i několik úkolů. Své karty navíc můžete upgradovat a porazit tak snáze své protivníky.
Rob-Rob
Logické hry - 26x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Marblelicious
Logické hry - 28x
Zajímavá online hra, která pěkně potrápí vaše přemýšlecí obvody ;). A jaké je zadání hry? Poskládejte kuličky ve správném pořadí podle barev. Nebude to snadné, protože tvůrci hry jednotlivé úrovně navrhli velmi důmyslně.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 36x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)