Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 383x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 46x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
3d Tetris
Logické hry - 15x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
Monsters Mash 3
Logické hry - 15x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.
Jolls
Logické hry - 32x
Naprosto perfektní logická super hra, která pěkně potrápí váš mozek. Budete rozmisťovat barevné kuličky. A to tak, aby se poté dotkly o něco menších kuliček, které jsou již umístěny na hrací ploše.
Tube Crisis
Logické hry - 35x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Butterfly Kyodai
Logické hry - 49x
Perfektní online gameska plná motýlků. Vaším úkolem v této super spojovačce bude hledat dva stejné dílky s motýlky a spojit je. Ovšem pozor - pro vytvoření spojení jsou určitá pravidla. Dokážete hru dohrát do konce?
Robo Trobo
Logické hry - 27x
Pěkná logická hra s robotem. Vaším úkolem je vyřešit celou řadu hádanek, překonat překážky a opravit motor, který zajišťuje správný chod města. Podaří se vám tuto hru dokončit?
Mahjong Burger
Logické hry - 42x
Velice příjemná logická online hra. Zahrajte si Mahjong v hezkém grafickém provedení. Princip hry je jednoduchý. Uprostřed obrazovky máte různé ingredience, vaším úkolem je spojit vždy dvě stejné.
Cargo Bridge
Logické hry - 11x
Skvěle hratelné online hra na přemýšlení. Vaším úkolem je postavit most tak, aby vaši dělníci mohli sebrat věci na druhé straně. Myslíte, že máte na to, stát se vedoucím hráčem v tabulce nejlepších?
Super Stacker 2
Logické hry - 26x
Vašim úkolem v této skvělé hře je poskládat různé předměty na sebe tak, aby vydržely po celý časový limit. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete muset zapojit mozkové závity. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Crystalloid
Logické hry - 35x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Puzzle cube
Logické hry - 11x
Nevím jak vás, ale mě vždy Rubikova kostka přímo fascinovala. Nevím, jak někdo může mít mozek na její skládání ale tady máte její odlehčenou třístrannou verzi. Můžete trénovat přímo online na našem webu.
Blockmover
Logické hry - 54x
Úkolem v této bezvadné onlainhře je odebrat postupně všechny barevné prvky. Zní to jednoduše, ale při řešení se zapotíte. Dobře dumejte nad řešením, aby vám ke konci nezbyly prvky, které již nebude možné odebrat.
Pigs Will Fly
Logické hry - 25x
Pokuste se dostat v této super hře prasátko k lektvaru, které ho donutí létat. Tak se do toho pusťte a ukažte, co ve vás je. Hra má hned několik zábavných úrovní, ale hlavně odstraňujte překážky.
Assembots
Logické hry - 34x
Zajímavá online hra na přemýšlení, ve které hraje hlavní roli robot a kostičková grafika. Vaším úkolem bude dostat robůtka ke dveřím, které vás dostanou do další úrovně. Zapojte myšlení na plné obrátky.