Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 2763x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dragon Bomb
Logické hry - 35x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 45x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
IQ Bic
Logické hry - 37x
IQ Bic je hezká logická online hra, ve které budete spojovat bloky stejné barvy. Čili klasická Spoj3 hra, ikdyž trochu jinak ztvárněná. Superhra obsahuje celkem 25 opravdu náročných úrovní, do konce se dostane pouze skutečný expert.
Disaster Will Strike 3
Logické hry - 41x
V této oblíbené herní sérii, která vychází v již třetím díle, máte možnost převzít kontrolu nad přírodními živly a spustit něco málo katastrof. A to vše jen kvůli tomu, abyste v 50 levelech zničili všechna vejce.
Click Battle Madness
Logické hry - 52x
V této online hře se stanete pomocníkem čaroděje, který svádí svůj boj s vikingy. Spojujte stejné postavičky a tím aktivujte rozličná kouzla. Není to jen obyčejná hra ve stylu spoj tři, pěkně se hraje a vydrží na dlouho.
Feed Me Moar
Logické hry - 35x
Vědci se věnovali výzkumu a pokusům, přičemž jim posloužila zvířata jako testovací prvky. Když znovu dorazili ke svým pokusným objektům, zaznamenali, že se zvířata změnila a hlavně trochu vyrostla. Velká zvířata mají mnohem větší hlad, takže je musíte rychle nakrmit, než si dají ke svačině skupinku vědců.
Hambo 2
Logické hry - 30x
První díl hry Hambo si získal početnou skupinu fanoušků. Nyní tu máme druhé pokračování, ve kterém si zahrajete za mafiánské prasátko, které likviduje zlotřilé postavičky. Není to jen střílečka - musíte velmi usilovně přemýšlet.
Ninja Mushroom
Logické hry - 50x
Logická online s malým chytrým ninjou, který však potřebuje vaši pomoc. Přesouvejte bloky tak, aby se ninja dostal k zlatému bloku. Nebude to příliš jednoduché, ale pečlivým promýšlením hry určitě dosáhnete zdárného cíle. Čeká vás neuvěřitelných 40 úrovní.
Candy Thieves
Logické hry - 47x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Bubble It
Logické hry - 25x
Bubble It je výborná logická gameska, ve které je vaším úkolem spojit 4 bublinky se stejnou barvou. Mezi barevnými bublinkami se nacházejí i dvě speciální - bomba, která odstraní sousedící bubliny, a konvertor, který odstraní všechny bubliny stejné barvy.
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 47x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
Monkey GO Happy 4
Logické hry - 3892x
Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 41x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?
Thief Assassin
Logické hry - 45x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?
Cool West
Logické hry - 54x
Znáte Angry Birds? hm, hloupá otázka, že? Kdo by neznal Angry Birds. Jestli si rádi zahrajete povedený klon této hry, tak se pusťte do gamesky Cool West. Budete vystřelovat zvířátka a snažit se zničit bandity.