Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pirate Chains

Hrajete online hru Pirate Chains

Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.

ovládání hry Pirate Chains

myší, viz instrukce ve hře • 1.21 MB • 1863x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mindfields 2204
Logické hry - 11x
V roli tankového jezdce se budete snažit dostat z místa, kde začnete do místa, kde se musíte dojet.Cesta je ovšem plná všelijakých překážek, zbraní,různých vozidel a nepříjemností.Dokážete se dostat tam kam potřebujete ?
Escape from Jay is Games
Logické hry - 36x
Povedená úniková online hra s pěknou grafikou. Pokud jste si oblíbili přemýšlení u escape her, ve kterých máte za úkol najít cestu ven z uzavřené místnosti, tak si tuto hru zamilujete. Hledejte skryté předměty a způsob, jak se dostat na svobodu.
Monkey Go Happy Marathon 4
Logické hry - 52x
Opět nové pokračování mega úspěšné online hry s opičkama. A opět jsou opičky smutné. Musíte je rozveselit. Jak? Rozluštěte několik záludných rébusů za použití co nejmenšího počtu prokliků.
Flowers Memo
Logické hry - 39x
Další hra od autorského týmu My Games 4 Girls procvičí naši paměť. Konkrétně se jedná o zajímavé pexeso s květinami v hlavní roli. Aby to nebyla příliš jednoduché, dostanete na každou ze tří připravených úrovní předem stanovený časový limit, v němž musíte objevit všechny dvojice shodně vypadajících obrázků.
Ninja Dogs
Logické hry - 36x
Zlotřilá kočka se rozhodla unést mistra ninjovských psů. Ninjové se tedy vydávají do světa, aby zachránili svého oblíbeného vůdce. Psí ninjové dokážou zvláštní věci. Můžete je nacpat do děla a posléze je vystřelit, aniž by se jim něco stalo, čehož se dává využívat. Po vypuštění se pokuste zlikvidovat nepřátele.
GROW Nano Vol3
Logické hry - 47x
Pěkná evoluční gameska, která vám dá do ruky moc, díky které budete tvořit svět. Cílem je postupně vylepšovat všechny panely, které se sice vzájemně podporují, ovšem budete muset najít správné kombinace.
Algidis - jednoduchý online tetris
Logické hry - 29x
Tetris je jednou z nejstarších a nejznámějších počítačových her. Ten od Algidy je sice velmi jednoduchý, ale i přesto (nebo možná právě proto) vám jistě zpříjemní den v práci.
Toetrix
Logické hry - 42x
Na první pohled jednoduchá, ale hratelností zcela skvělá online hra, která vám protočí mozkové závity. Vaším úkolem je rozmístit kuličky tak, aby zaplnily mezery ve zdi. Zní to jednoduše? Věřte nám, že to nebude nic snadného.
Amigo Pancho 5
Logické hry - 23x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Block Painter
Logické hry - 199x
Staňte se mistrem barevných výzev ve hře Block Painter – definitivní dobrodružství v budování mostů! Ve hře Block Painter ovládáte roztomilou postavičku, která se pohybuje skrze živě barevné krajiny. Vaším úkolem? Stavět mosty přesně správné délky tím, že budete držet tlačítko pro jejich roztažení a pustíte ho v pravý okamžik. Pokud je váš most příliš dlouhý nebo krátký, hra končí! Zatímco vaše postava kráčí po mostě, klepněte pro skok a sbírejte bubliny s barvou, které přidají vaší cestě nádech dynamiky. Každá platforma přináší novou výzvu s různými velikostmi a vzdálenostmi, což vyžaduje váš bystrý úsudek a rychlé reflexy. Jste připraveni odhadovat, stavět a malovat si cestu touto poutavou hrou? Vezměte si svůj virtuální štětec a začněte tvořit cesty ve hře Block Painter, kde každý postavený most maluje vaši cestu k úspěchu!
Logo expert
Logické hry - 26x
Dobrá online hra se slovíčkařením - budete se snažit z nabídnutých písmenek složit název nějaké známé značky nebo internetové služby. Pokud jste světaznalí a vyznáte se, nebude pro vás problém najít všechna slova.
Gridlock
Logické hry - 2x
Gridlock je zřejmě jedna z nejlepších logických her, kterou si můžete zahrát. Princip vychází ze hry Rush Hour. Vaším úkolem je posunovat šedé obdélníky tak, abyste dostali ven modrý obdélník. Je to jednoduché, ale pekelně chytlavé.
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 27x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.
Roman Mahjong
Logické hry - 77x
Hledáte-li hru mahjong pro chvíle relaxace (a ne třeba zrovna v práci), tak si tuto gamesu určitě zahrajte. Čeká vás klasický mahjong, kdy budete hledat dva stejné hrací kameny a postupně je odebírat. To vše v atmosféře starého Říma.
The Time Trap
Logické hry - 2114x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.